kingmarkuss
80+
Geçmiş olsun 1700 TL'ye geliyor sürekli.
hocam siz beni aldığıma pişman falan mı etmeye çalışıyorsunuz memnunum şimdi gayet de iyi iade de etmiyorumilk günler öyle olur yeni oyuncak hesabı
nerde? göremedim pardonGeçmiş olsun 1700 TL'ye geliyor sürekli.
hocam siz beni aldığıma pişman falan mı etmeye çalışıyorsunuz memnunum şimdi gayet de iyi iade de etmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerde? göremedim pardon
Hocam galiba dikkatli okumamışsınız konuyu ilk açtığım da ben bunu farm yapmak için aldım zaten oyuncu monitörüm var 165hz 1 ms ips panel asus tuf gaming vg249q1a ek olarak aldım bütçe dostu diye 2200 liraya dizi film izliyom işimi yapıyorum farm işimi hikayeli oyunlarda da denedim gayet iyi bana göre ama tabi valorant cs hikayeli oynarken vg249q1a monitörümü kullanıyorum farm yaparken işim icabı xiaomiyi kullanıyorum ya da kendi monitörümü kullanıyorum dğeişiyor genellikle video izliyorum xiaomi ile .Mesaj otomatik birleştirildi:
etmeyin sizin bileceğiniz iş ama sonra ben g.o demedim falan olmasın üzerimde kalır
Aldığınız site İnce Hesap sanırım emin değilim ama İnce Hesap'ta her 2 cuma da bir 1700'e geliyor nerdeyse.hocam siz beni aldığıma pişman falan mı etmeye çalışıyorsunuz memnunum şimdi gayet de iyi iade de etmiyorum
nerde? göremedim pardon
hocam ince hesaptan aldım 2 cuma geçirdik düşmediAldığınız site İnce Hesap sanırım emin değilim ama İnce Hesap'ta her 2 cuma da bir 1700'e geliyor nerdeyse.
Memnunum ama yaAldığınız site İnce Hesap sanırım emin değilim ama İnce Hesap'ta her 2 cuma da bir 1700'e geliyor nerdeyse.
Geçen gün ben de görmüştüm ikinci monitör olarak almayı düşünüyordum güzel iş görür.hocam ince hesaptan aldım 2 cuma geçirdik düşmedi
Memnunum ama ya
hayırlı olsun ne diyeyimHurdacıdan 19 inç hurda fiyattan monitör alıp tamir edip kullanıyorum 250 TL ye maal ettim dönüştücü ile .
Patladım çok iyi. Reis bana da bi 240 hz çözer misin kaç tutar?Hurdacıdan 19 inç hurda fiyattan monitör alıp tamir edip kullanıyorum 250 TL ye maal ettim dönüştücü ile .
Çözebilsem kendime alacam tuf denk geldi panelinin içinden geçmişlerdi ama .Patladım çok iyi. Reis bana da bi 240 hz çözer misin kaç tutar?
ben diyeceğimi dedimHocam galiba dikkatli okumamışsınız konuyu ilk açtığım da ben bunu farm yapmak için aldım zaten oyuncu monitörüm var 165hz 1 ms ips panel asus tuf gaming vg249q1a ek olarak aldım bütçe dostu diye 2200 liraya dizi film izliyom işimi yapıyorum farm işimi hikayeli oyunlarda da denedim gayet iyi bana göre ama tabi valorant cs hikayeli oynarken vg249q1a monitörümü kullanıyorum farm yaparken işim icabı xiaomiyi kullanıyorum ya da kendi monitörümü kullanıyorum dğeişiyor genellikle video izliyorum xiaomi ile .
sizin bir şey diyip dememeniz şu anda önemli değil zamanında diyebilirdiniz gene alırdım gayet de memnunum monitörden bu fiyata alınabilecek en en en iyi montiör 2. Ekran olarak tabi ki.ben diyeceğimi dedim