Dolap'ta bu komisyonu hem alıcıdan hem satıcıdan kesiyor. Dolap 2 katı daha pahalı yani. Bence Dolap'ı eleştirmek daha mantıklı.
Letgo, dolap ne varsa zaten komisyon almıyor mu? Hemen hemen bu fiyatlarda komisyon aldığına eminim.Aynen bir şey Değil Sadece Kargo Parası Alsa Gam Yemiyecek Millet Ama Görüyorsun Fiyatları .
O Zaman Tüm Alışveriş Siteleri Böyle Yapsın Ne Dersin .
Dostum alışveriş siteleriyle ikinci el bir pazarı kıstasa alman ne kadar doğru? Burda neyin yarışını veriyoruz ayrıca kargo ücretleri de öyle eskisi gibi değil verdiğin komisyonun yarısı zaten gidiş/geliş kargo ücretini karşılıyor. Ha bence de bu oran yüzde 2 veya 3 olmalı normal şartlarda ama dolandırılmamak için yüzde 6 verilebilecek bir miktar. Bence de pahalı ama öyle abartı gelmediAynen bir şey Değil Sadece Kargo Parası Alsa Gam Yemiyecek Millet Ama Görüyorsun Fiyatları .
Dostum alışveriş siteleriyle ikinci el bir pazarı kıstasa alman ne kadar doğru? Burda neyin yarışını veriyoruz bence de bu oran yüzde 2 veya 3 olmalı normal şartlarda ama dolandırılmamak için yüzde 6 verilebilecek bir miktar. Bence de pahalı ama öyle abartı gelmedi
bi arkadaş yazmış cidden işlemci vs. satıp bunun geri bozuk diye gönderilmesi durumunda ne oluyor mesela adamın sattığının aynısı vardır ben de bozuktur sağlamı alırım bozuğu çalışmıyor diye gönderirim bu durumda ne oluyor
Yav siz komisyon görmemişsiniz. Hepsiburada'da Buzdolabı satıyorum %12 komisyon alıyor 3000-400₺ arası Hepsiburada kazanıyor. 350 desi ürün varsayıyorum 2500₺ kargosu var. Akakçede diğer rakiplerimle yarışmak istersem 500₺ anca kazanabiliyorum.Aynen bir şey Değil Sadece Kargo Parası Alsa Gam Yemiyecek Millet Ama Görüyorsun Fiyatları .
Buzdolabı İle Bilgisayar Ürünlerinin Ebatlarının Bir Tutmana Şaşırdım Doğrusu .Yav siz komisyon görmemişsiniz. Hepsiburada'da Buzdolabı satıyorum %12 komisyon alıyor 3000-400₺ arası Hepsiburada kazanıyor. 350 desi ürün varsayıyorum 2500₺ kargosu var. Akakçede diğer rakiplerimle yarışmak istersem 500₺ anca kazanabiliyorum.
PC ürünleride %7+KDVBuzdolabı İle Bilgisayar Ürünlerinin Ebatlarını Bir Tutmana Şaşırdım Doğrusu .
Ebat ile alakası yok komisyonun güzel kardeşim.Buzdolabı İle Bilgisayar Ürünlerinin Ebatlarının Bir Tutmana Şaşırdım Doğrusu .
Ebat Arttıkça Komisyon Artması Normal Bir Durum Ama Ürünün Fiyatı Yüksek Diye Komisyon Artması Kadar Saçma Bir Olay Yok .
Dediğim gibi ebat ile komisyonun alakası yok.Ebat Meselesi + Büyük Firma
Kargo Ücretinin Var O Yüzden Dedim .PC ürünleride %7+KDV
Mesaj otomatik birleştirildi:
8.5 Oluyor bu arada kdv dahil olunca. Ben sadece örnek verdim. Artık bu işler komisyonlarla dönüyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ebat ile alakası yok komisyonun güzel kardeşim.
Aynen öyle dolaptan felan kat kat iyi 75tl boş yapılıyor diye dusunuyorum bu konudaAz bile. Normal kargo yapsanız 200-300 lira vereceğiniz şeye 75 lira istiyorlar. Üstüne aracı oluyorlar.
Bunun önüne geçilmesi içinde şöyle bir yöntem olabilir diye tahmin ediyorum. Sadece param güvende muhabbeti için bir şirket bulunacak komisyon oranı az olacak. Ve para oraya gidecek müşteri gönderecek sipariş tamamlanırsa para satan kişinin hesabına geçecek. Tabii ki satış işlemi Sahibindende devam edecek satış için konuşulduğunda daha az komisyonlu bir siteye geçiceksiniz. Letgo alıyor mu bilmiyorum bundan letgoda denenebilir.Aynen öyle dolaptan felan kat kat iyi 75tl boş yapılıyor diye dusunuyorum bu konuda