Modum engelleme gibi bir özellik var mıdır acaba forumda?Rütbeler onlar
Engellemekten kastın nedir?Modum engelleme gibi bir özellik var mıdır acaba forumda?
Keşke önce bir kuralları okumuş olsaydınız. Çünkü okumadığınız çok belli, 2 hesap açmak yasak. O yüzden size verilen cezayı hak ettiğinizi düşünüyorum.Technopatta trollükten 1 yıl ban yedim geldim. 2 Hesabım var diğerini hala kullanıyorum. Burası iyi güzel ortam bence.
Hocam e napalım Technopata girmeden duramıyorum. Trollediğim dedim olayda şu: çocuk telefonun ekranını çizmiş nasıl düzeltebilirim diyor. Bende çocuğa "Soğuk su içerek." dedim. Allah aşkına çizilmiş telefon ekranına ne yapılabilir akıl var mantık var zeka var. Yenisini alacaksın. Boş konular açılıyor boş cevap atınca sen ban yiyorsun garip oldu ama severim siteyi o ayrı.Keşke önce bir kuralları okumuş olsaydınız. Çünkü okumadığınız çok belli, 2 hesap açmak yasak. O yüzden size verilen cezayı hak ettiğinizi düşünüyorum.
Mesela rahatsız olduğum kişiyi Facebook'taki gibi engelleyebilmek. Ne mesajlarımı, ne de konularını görmesini, beğenmesini istiyorum.Engellemekten kastın nedir?