Neler Yeni

🔥İndirim Haylou RS4 Plus Akıllı Saat 999₺

Loeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Ben bu saati yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce almıştım belli zaman sonra kolumda aşırı ısınıp kapandı ve bir daha açılmadı. Hepsiburada'ya iade ettim. Şu an huawei watch fit 3 kullanıyorum sorunsuz, bu tasarımı sevenler o cihaza bakabilir

UweN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
uwen uwen
silikon kordon geliyor haberiniz olsun. Galiba bana iade edilmiş ürün gönderildi üstündeki streç çok amatörce yapılmış ve saatin üstünde toz tanesi kadar soyulma vardı. Bunun dışında ekran ve akıcılık şahane

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
Ürün geldi ancak bi açılıp bi açılmıyor gasrip şekilde. Ve işin kötüsü bu rünnü tekrar almam manyetik siyah kordonundan dolayıydı ancak siyah plastik kordon ile geldi. Alacak olanlar bilgisi olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın kargo gelecek fakat yüksek ihtimalle manyetik kordon değil. yorumlarda hep silikon kordon görseli var ama açıklamada manyetik yazılmış. ne yapmak gerekir bu konuda
manyetik kordon olamsa bile bu fiyata değer bi saat emöin ol yıllar boyunca kullanırsın muadili yok gibi bişey rakiposiz pil konusunda uygulama ile bağlantısnı kesersen 1 sende maks 50 defa şarj edersin o kadar uzun gitti bana şarjı

Son düzenleme:

UweN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
uwen uwen
Ürün geldi ancak bi açılıp bi açılmıyor gasrip şekilde. Ve işin kötüsü bu rünnü tekrar almam manyetik siyah kordonundan dolayıydı ancak siyah plastik kordon ile geldi. Alacak olanlar bilgisi olsun.

manyetik kordon olamsa bile bu fiyata değer bi saat emöin ol yıllar boyunca kullanırsın muadili yok gibi bişey rakiposiz pil konusunda uygulama ile bağlantısnı kesersen 1 sende maks 50 defa şarj edersin o kadar uzun gitti bana şarjı
evet ben de çok beğendim zaten ama çerçevesinde nokta kadar soyulma var o yüzden iade edip bir daha sipariş vermeyi düşünüyorum bu sefer özellikle manyetik kordonla gönderilmesini talep edicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
kordonlar aşağı yukarı fiyatları nedir? ve nereden alıyorsun ve uzunluğunu değiştirebilir miyiz ufak kalırsa
200 ile 300 arası değişiyor aslındaa fiyatta 2250 oldu :D iadeyi iptal mi etsem bilmiyorum :D

200 ile 300 arası değişiyor aslındaa fiyatta 2250 oldu :D iadeyi iptal mi etsem bilmiyorum :D
Vazgeçtim saatten amazondana 2 tane manyetik kordon aldım bi tane de normal aldım 600 tl tuttu ortalama.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
Kaira Bilgic
Pişman etti valla 1kdan 2.5kya yükselme nedir

UweN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
uwen uwen
kaldırıldı ürün 1250 lik satışta şuan

Vazgeçtim saatten amazondana 2 tane manyetik kordon aldım bi tane de normal aldım 600 tl tuttu ortalama.
Link atar misin hocam kordonları

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
Top Bottom