Ben bu saati yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce almıştım belli zaman sonra kolumda aşırı ısınıp kapandı ve bir daha açılmadı. Hepsiburada'ya iade ettim. Şu an huawei watch fit 3 kullanıyorum sorunsuz, bu tasarımı sevenler o cihaza bakabilir
manyetik kordon olamsa bile bu fiyata değer bi saat emöin ol yıllar boyunca kullanırsın muadili yok gibi bişey rakiposiz pil konusunda uygulama ile bağlantısnı kesersen 1 sende maks 50 defa şarj edersin o kadar uzun gitti bana şarjıyarın kargo gelecek fakat yüksek ihtimalle manyetik kordon değil. yorumlarda hep silikon kordon görseli var ama açıklamada manyetik yazılmış. ne yapmak gerekir bu konuda
evet ben de çok beğendim zaten ama çerçevesinde nokta kadar soyulma var o yüzden iade edip bir daha sipariş vermeyi düşünüyorum bu sefer özellikle manyetik kordonla gönderilmesini talep edicemÜrün geldi ancak bi açılıp bi açılmıyor gasrip şekilde. Ve işin kötüsü bu rünnü tekrar almam manyetik siyah kordonundan dolayıydı ancak siyah plastik kordon ile geldi. Alacak olanlar bilgisi olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
manyetik kordon olamsa bile bu fiyata değer bi saat emöin ol yıllar boyunca kullanırsın muadili yok gibi bişey rakiposiz pil konusunda uygulama ile bağlantısnı kesersen 1 sende maks 50 defa şarj edersin o kadar uzun gitti bana şarjı
200 ile 300 arası değişiyor aslındaa fiyatta 2250 oldukordonlar aşağı yukarı fiyatları nedir? ve nereden alıyorsun ve uzunluğunu değiştirebilir miyiz ufak kalırsa
Vazgeçtim saatten amazondana 2 tane manyetik kordon aldım bi tane de normal aldım 600 tl tuttu ortalama.200 ile 300 arası değişiyor aslındaa fiyatta 2250 olduiadeyi iptal mi etsem bilmiyorum
![]()
Link atar misin hocam kordonları200 ile 300 arası değişiyor aslındaa fiyatta 2250 olduiadeyi iptal mi etsem bilmiyorum
Vazgeçtim saatten amazondana 2 tane manyetik kordon aldım bi tane de normal aldım 600 tl tuttu ortalama.
kaldırıldı ürün 1250 lik satışta şuan
Link atar misin hocam kordonları
android işeltim isstemi olan herşeyden mümkünse kaçın hele saat veya televixyon olursa. Şarjı çok az gider bu saatinBu daha iyi:
Watch 3 Active kullanıyordum baya memnundum. Watch 5 Active de iyidir sanıyorum.