Hazır pc mi Yoksa teker teker toplamamı

Nafta

80+
Reaksiyon skoru
87
25K civarı bütçe var sizce teker teker almak mı direkt hazır almak mı ne alabilirim

Hazır daha mantıklı değil mi ya bide annem güvenmiyo 2.el
hazır pclerde kullanılan parça kalitesi çok kötü oluyor bu bütçelerde ondan dolayı tek tek almak daha hoş olur.

hazır pclerde kullanılan parça kalitesi çok kötü oluyor bu bütçelerde ondan dolayı tek tek almak daha hoş olur.
4060 lı sistemler kötü mesela hiç bir bilgim yok tek tek toplamadaa

25K civarı bütçe var sizce teker teker almak mı direkt hazır almak mı ne alabilirim
hazır almak daha mantıklı fakat baktığımda pek hazır sistem bulamadım 5600 ve 4060 toplama bir sistem de yapılabilir

4060 lı sistemler kötü mesela hiç bir bilgim yok tek tek toplamadaa
hiç bi bilgin yoksa intel b580 li sistemlere bakabilirsin 4060 da çok kötü bir kart yani pişman olabilirsin.

hazır daha ucuza geliyor kesinlikle.
indirim bekleyip hazır bir sistem al tek tek toplama ben tek tek topladım pişmanım

Hazır daha mantıklı değil mi ya bide annem güvenmiyo 2.el
hocam yaş küçükse ve anne faktörü varsa hazır bir sistem alıp tak çalıştır kullanmak sizin için daha mantıklı olur

@kutayttt20

işlemci

ekran kartı

anakart

ram

SSD

kasa+PSU

işlemci soğutucu

bu hâliyle 25.411 yapıyor hazır sistem veya daha iyisi olabilir beklemekte fayda var

@kutayttt20

işlemci

ekran kartı

anakart

ram

SSD

kasa+PSU

işlemci soğutucu

bu hâliyle 25.411 yapıyor hazır sistem veya daha iyisi olabilir beklemekte fayda var
hazır daha iyi bulunur abi 25 k fazla buna

@kutayttt20

işlemci

ekran kartı

anakart

ram

SSD

kasa+PSU

işlemci soğutucu

yani 2. ele girişmeyeceksen bu bütçede alabileceğin en iyi pclerden biri bu video izleyerek kolayca montajını yapabilirisn.

Geri