kanka kasanın yan kısmına açmana gerek yok işlemcinin üzerinde bulunan takmak için kullanılan yer var oraya oturtGaming genden almıştım dün elime ulaştı.
Kule tipi Soğutucu demonte geldi nasıl takılacağını bilmiyorum. Kasanın içinde zaten Soğutucu var bunu nereye takcam anlamadım
Gaming genden almıştım dün elime ulaştı.
Kule tipi Soğutucu demonte geldi nasıl takılacağını bilmiyorum. Kasanın içinde zaten Soğutucu var bunu nereye takcam anlamadım
stok fani sökerken Anakartın altından birsey düştü nasıl alcam bunuo soğutucuyuyu söküp yerine takıcaksın işte youtube a kule tipi montajı yaz çıkar
braket o arkasını açıp alstok fani sökerken Anakartın altından birsey düştü nasıl alcam bunu
nasıl accam ve önemli bir parça mibraket o arkasını açıp al
o soğutucu için braket. Bir şekilde ulaşıp çıkarmaya çalış. Onu anakartın arkasından tekrar hizalaman gerek.stok fani sökerken Anakartın altından birsey düştü nasıl alcam bunu
Önemli.nasıl accam ve önemli bir parça mi
anakartin arkasına nasıl hizalayım anaksrt takılı zaten altina nasıl sokcam tekraro soğutucu için braket. Bir şekilde ulaşıp çıkarmaya çalış. Onu anakartın arkasından tekrar hizalaman gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önemli.
kasanın arkasında iki tane vida olur oradan açılıranakartin arkasına nasıl hizalayım anaksrt takılı zaten altina nasıl sokcam tekrar
kasanın diğer tarafını da açıp arkadan tutmaya çalışacaksın. İşlemci arkasına hizalamaya çalış, deliklere oturunca braket, soğutucu montajı videosunu takip et.anakartin arkasına nasıl hizalayım anaksrt takılı zaten altina nasıl sokcam tekrar