Yardım Hazır sistem aldım lütfen yardım

boldenon

80+
Reaksiyon skoru
19
Gaming genden almıştım dün elime ulaştı.

Kule tipi Soğutucu demonte geldi nasıl takılacağını bilmiyorum. Kasanın içinde zaten Soğutucu var bunu nereye takcam anlamadım

Ekler

• IMG_20241215_152122.png
    IMG_20241215_152122.png
    1.8 MB · Hit: 134
  • IMG_20241215_152217.png
    IMG_20241215_152217.png
    2.4 MB · Hit: 129
  • IMG_20241215_152202.png
    IMG_20241215_152202.png
    2.5 MB · Hit: 127

Kule tipi Soğutucu demonte geldi nasıl takılacağını bilmiyorum. Kasanın içinde zaten Soğutucu var bunu nereye takcam anlamadım
kanka kasanın yan kısmına açmana gerek yok işlemcinin üzerinde bulunan takmak için kullanılan yer var oraya oturt

o soğutucuyuyu söküp yerine takıcaksın işte youtube a kule tipi montajı yaz çıkar

abow dostum stock fanı söküp kule tipi soğutucu nun montajını gerçekleştireceksin şırınga da termal macunda var onuda cpu nun üstüne iri bir damla olarak sıkmalısın.

internetten video izle

Benim bildiğim söyle olması lazım hocam videoya bakın

o soğutucu için braket. Bir şekilde ulaşıp çıkarmaya çalış. Onu anakartın arkasından tekrar hizalaman gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önemli.
anakartin arkasına nasıl hizalayım anaksrt takılı zaten altina nasıl sokcam tekrar

anakartin arkasına nasıl hizalayım anaksrt takılı zaten altina nasıl sokcam tekrar
kasanın diğer tarafını da açıp arkadan tutmaya çalışacaksın. İşlemci arkasına hizalamaya çalış, deliklere oturunca braket, soğutucu montajı videosunu takip et.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz uğraştırır ama halledersin.

Geri