Hazır sistem bilgisayar alınır mı?

dodo33

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar özelliklerini atacağım sistem alınır mı? yardım ederseniz sevinirim
Monitör+kasa+mouse+mouse pad+kulaklık+klavye

ÖZELLİKLER;
Monitör:Asus VG248QE 3D destekli displayport ve hdmi girişli dahili hoparlörlü 144Hz 1Ms
Yukarı aşağı dikey yatay ayarlanabilir

Ekran Kartı:MSİ Gtx1660Süper kutusu mevcut

Anakart: Asus B365M-K DDR4

İşlemci: İntel Core İ5 9400F

Ram: 8+8 Corsair 3200 DDR4

SSD: 240gb sata3 ve (gigabyt 240gb

Kasa: Xigmatek Glare 7A 4adet kırmızı fanlı(kasanın yan bir camı yok
Power: Zoko ZK550 fiyatı 13 500(takasla alcam)

güncel olmayan bir sistem. Daha güncel sistem toplamaya çalış çünkü oyun oynayacağın zaman yada yeni bir oyun çıktığı zaman muhtemelen sorun çıkaracaktır.
Bu bilgisayarı kaça alacaksın. Fiyat bilgisinide ekle.

İntel suan 15. Nesilde sen 9 u alınır mı diye soruyorsun bence tatmin etmez gibi duruyor

ÖZELLİKLER;
Monitör:Asus VG248QE 3D destekli displayport ve hdmi girişli dahili hoparlörlü 144Hz 1Ms

İşlemci olarak seçtiğin kötü onun yerine amd 2. El işlemcilere bakabilirsin ekran kartı olarak da geforce GTX 1060 gaming x model ekran kartı bulanilirsen onla değişebilirsin 2. El toplarken dikkatli ol ama güvenli değil bende sevmiyorum ama alcaksan da alacağın kişiden test videosu iste kontrol et alıcının yanına git bak gidemiyorsan adam kendisi video çekip atsin çalışıyor mu sorun var mı bunların videolarını atsın ki en azından emin ol indirim yaptırmayı da unutma indirip yaparlarsa kalan para ile en azından diğer parçalara upgrade yaparsın önerim bu bir çok video var ikinci el toplayan orda detaylara bak öğren ona göre ikinci el al kasa olarak böyle bı sistem topluyorsan alma uzay sistem kullan kasa parası ile yine diğer şeylere daha fazla para kalır tavsiyem bu <3

ÖZELLİKLER;

Yükseltmek zor olur bunu, ne kadar fiyat istiyor bu sistem için?

güncel olmayan bir sistem. Daha güncel sistem toplamaya çalış çünkü oyun oynayacağın zaman yada yeni bir oyun çıktığı zaman muhtemelen sorun çıkaracaktır.
Bu bilgisayarı kaça alacaksın. Fiyat bilgisinide ekle.
13500 de telefonla takas ettim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci olarak seçtiğin kötü onun yerine amd 2. El işlemcilere bakabilirsin ekran kartı olarak da geforce GTX 1060 gaming x model ekran kartı bulanilirsen onla değişebilirsin 2. El toplarken dikkatli ol ama güvenli değil bende sevmiyorum ama alcaksan da alacağın kişiden test videosu iste kontrol et alıcının yanına git bak gidemiyorsan adam kendisi video çekip atsin çalışıyor mu sorun var mı bunların videolarını atsın ki en azından emin ol indirim yaptırmayı da unutma indirip yaparlarsa kalan para ile en azından diğer parçalara upgrade yaparsın önerim bu bir çok video var ikinci el toplayan orda detaylara bak öğren ona göre ikinci el al kasa olarak böyle bı sistem topluyorsan alma uzay sistem kullan kasa parası ile yine diğer şeylere daha fazla para kalır tavsiyem bu <3
Takasla aldım sorunsuz şuan hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,897
Üyeler
186,258
Son üye
lftkn
Geri