goliathsep
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
b650 de colorful mu almak mantıklı asus mu aralarında 1k fark var bazıları colorful için biosu ile uğraşmak ölüm demiş
am 4'de sorun vardı ama am 5'de düzeltmişler bios sorunlarını. Alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.b650 de colorful mu almak mantıklı asus mu aralarında 1k fark var bazıları colorful için biosu ile uğraşmak ölüm demiş
ben beyaz v15'i kullanıyorum memnunum.b650 de colorful mu almak mantıklı asus mu aralarında 1k fark var bazıları colorful için biosu ile uğraşmak ölüm demiş
buradaki v14 ama zaten aralarında tek fark wifi farkı diye duymuştumben beyaz v15'i kullanıyorum memnunum.
evet tek fark wifi.buradaki v14 ama zaten aralarında tek fark wifi farkı diye duymuştum
rami patirot yapıp arkadaşa aldık iyi miİNDİRİME GİREN HAZIR PC'ler ve MONİTÖRLER
İgame RTX 5070 ve diğer indirime giren kartlar![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
Asus prime B650M-R, R7 7800X3D ve İndirime giren diğer AMD İşlemci ve Anakartlar![]()
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İndirime giren İntel İşlemci ve Anakartlar![]()
Güzel indirime giren Ekipmanlar![]()
![]()
hayırlı olsunrami patirot yapıp arkadaşa aldık iyi mi
![]()
Falcon | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Reis kaça gelmişti sistem9800x3d 5070ti sistem fiyat iyi gibi alınır mı
![]()
Meder X | AMD Ryzen 7 9800X3D | 32 GB DDR5 | PNY RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
80 bin liraydı galiba. Fazla indirim yoktu.Reis kaça gelmişti sistem