HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
20
Bütçe
18000
pc ye ayırdığın bütçe nedir hocam monitör ile demişsin ama monitörü çıkarınca kaç tl bakiye

ssd 1tb yapıp psu'yu 650 w yapıp almayı düşünüyorum bütçe monitör ile 18k önerebileceğiniz başka sistemler varsa beklıyorum GAMINGGEN den olursa çok iyi olur monitör ile alacağım
Knk i3 12100f ile 13.400 TL ye değer mi bilemedim açıkçası .

i3 12100 f bulabileceğin en iyi fiyat performans cpu r5 5600 ile kafa kafaya ama yıne de saol önereceğin sistem varsa bakabılırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15 bin kral
15K bütçe de o sistem alınmaz...

bütçe artarsa B550 anakart alman çok çok çok iyi olur

ben bunu alırdım

ekran kartı daha güçlü
ANAKARTI ZAYIF BRO ANAKART DAN KISIP EKRAN KARTINA VERMİŞLER ANAKART I ÖNEMSİZ GÖRMEYİN

15K bütçe de o sistem alınmaz...

bütçe artarsa B550 anakart alman çok çok çok iyi olur
BÜTÇE YOK MAALESEF BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM MAX 15 K

ANAKARTI ZAYIF BRO ANAKART DAN KISIP EKRAN KARTINA VERMİŞLER ANAKART I ÖNEMSİZ GÖRMEYİN
B550 alsan bile kaç FPS fark edeceğini düşünüyorsun? En fazla 3-5 FPS fark olurm Senin attığın sistemden en az %20 daha güçlü mantis 6700 XT bu arada.

B550 alsan bile kaç FPS fark edeceğini düşünüyorsun? En fazla 3-5 FPS fark olurm Senin attığın sistemden en az %20 daha güçlü mantis 6700 XT bu arada.
Anakart önemli hocam haklı adam B550 yapamıyorsa alınmaz... Şahse ben A320 sisteme para vermem ben...

Hocam bu alınır mı ya

Anakart önemli hocam haklı adam B550 yapamıyorsa alınmaz... Şahse ben A320 sisteme para vermem ben...

Bu sistemi önerir misiniz

Hocam önemli tabii ama i3 12100f rtx 3060 da alınmaz bence R5 5600 6700xt çok daha performanslı. Bence bunun için OC yapmayacaksa arkadaş vrm ve mofset soğutmadan da feragat edilebilir.

Hocam bu alınır mı ya

Hocam Nvidia istiyorsan alıntı ama ben gamgeraj hero 5a alırdım 1k daha ucuz ve performansları hemen hemen aynı

Hocam bu alınır mı ya

hayır 3060 15k edecek bir ekran kartı değil...

Hocam önemli tabii ama i3 12100f rtx 3060 da alınmaz bence R5 5600 6700xt çok daha performanslı. Bence bunun için OC yapmayacaksa arkadaş vrm ve mofset soğutmadan da feragat edilebilir.

Hocam Nvidia istiyorsan alıntı ama ben gamgeraj hero 5a alırdım 1k daha ucuz ve performansları hemen hemen aynı
Bu sistem hero a5 den ucuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,105
Üyeler
202,504
Son üye
fukanas
Geri