- Bütçe
- 35000
Belki şuan olmasa da yakın zamanda pc almayı düşünüyorum yeni yılda sağlam zam gelir mi? sizce yeni yılı beklemeyip şuan almalı mıyım? veya aksine fiyatlar düşer mi? şuan alırsam taksitle almayı düşünüyorum.
yeni yılda artacak maliyetler ve daha düşük fiyata bir şey alma düşüncesi ???????Belki şuan olmasa da yakın zamanda pc almayı düşünüyorum yeni yılda sağlam zam gelir mi? sizce yeni yılı beklemeyip şuan almalı mıyım? veya aksine fiyatlar düşer mi? şuan alırsam taksitle almayı düşünüyorum.
hocam bilmiyorum malum durumlar vahim..yeni yılda artacak maliyetler ve daha düşük fiyata bir şey alma düşüncesi ???????
bilmemek yerine çok kısa düşünmek sorunun cevabını bulmanıza çok yardımcı olacaktırhocam bilmiyorum malum durumlar vahim..
haklısınız ama sizce f/p hazır sistemler görür müyüz yeni yılda?bilmemek yerine çok kısa düşünmek sorunun cevabını bulmanıza çok yardımcı olacaktır
bu yüzden sorumu tekrarlıyorum
yeni yılda artacak maliyetler ve daha düşük fiyata bir şey alma düşüncesi ???????
hazır sistem rekabeti ve youtuber iş birliği devam ettiği sürece her daim zaman zaman göreceksinizhaklısınız ama sizce f/p hazır sistemler görür müyüz yeni yılda?
doğrudur, ehhazır sistem rekabeti ve youtuber iş birliği devam ettiği sürece her daim zaman zaman göreceksiniz
fakat bu gün alma gücünüz varsa
30k ya alabileceğiniz bir sistemi
1 ay sonra tek tek toplasan 38k yapıyor hazır sistemde 32k diye kampanyalı diye düşünerek aldığınızda indirimli mi almış oluyorsunuz 2k daha yüksek fiyaya mı almış oluyorsunuz düşünmek lazım
aslında aklımda amd vardı, link nasıl ekliyorsunuz hocam bende atayım?2025'i beklemek gereksiz ve zararlı olacaktır.
EG-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EG-4070 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bu sistemi düşünebilirsin.
doğrudur, eh
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında aklımda amd vardı, link nasıl ekliyorsunuz hocam bende atayım?
Hata veriyorNormal Google'dan sistemi buluyorum linkini kopyalayıp yapıştırıyorum . Bi at bakalım, bakalım.
Hata veriyor
S*nerji sitesindeyse bu konuda yasaklı onun ismi, linki. Atıyorum linkin başında isminin harfinin birini silin öyke atın linki ben düzeltir incelerim.
o site neden yasaklı oradan almayı düşünüyordum güvenilmez bir site mi?S*nerji sitesindeyse bu konuda yasaklı onun ismi, linki. Atıyorum linkin başında isminin harfinin birini silin öyke atın linki ben düzeltir incelerim.
VOK Gaming V9 sistemi düşünüyordum o sitede r5 7600 ve rx 7800xt varAMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE B650-CORSAIR 32GB-1TB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE B650-CORSAIR 32GB-1TB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.comObsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
o site neden yasaklı oradan almayı düşünüyordum güvenilmez bir site mi?
Tam olayı bilmiyorum ama sanırım bozuk gönderdiği bir ürünün arkasında durmamış. Sonrasın da ürünün bir üst modeliyle değişim yapmışlar. Güvenilir bir site gene de her site de olduğu gibi bu siteden de memnun olan da olur olmayanda. Ben bir alışverişim olmuştu hazır sistem almıştın. Sistemler ile düşüncem de 2. attığınız İncehesap'da ki sistemi önermem. Ötekinin yerine de benim atmış olduğum sistemi 32GB ram yapıp 36.300 TL onu alırdım.AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE B650-CORSAIR 32GB-1TB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE B650-CORSAIR 32GB-1TB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.comObsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
o site neden yasaklı oradan almayı düşünüyordum güvenilmez bir site mi?