Hazır sistem ya da toplama için tavsiye ve yardım lütfen

Fearmyth

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
40000
Arkadaşlar merhaba,

Şu bilgisayarı almak istiyordum ancak almayın gibi şeyler gördüm. çok performanslı oyun oynamıyorum(max F1 ve COD) ekran kartı 3050 de olabilir.

Bu ayarda bu fiyatlara toplama ya da hazır sistem önerebilir misiniz? Hemen alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Bende o fiyatlara almayı düşünüyorum fakat linkteki kazık gibi hocam arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka takipteyim

Linkteki aslında çok ucuz ama parçaların markaları anonim biraz o nedenle tavsiye etmiyorlar aslında dostum

Dikat dikkat dikkat sakın hemde sakın ama sakın Trendyol vs gibi platformlardan hazır sistem almayın bir tl olsa bile

Senin bütçen ne yardımcı olalım

Arkadaşlar merhaba,

Şu bilgisayarı almak istiyordum ancak almayın gibi şeyler gördüm. çok performanslı oyun oynamıyorum(max F1 ve COD) ekran kartı 3050 de olabilir.

Bu ayarda bu fiyatlara toplama ya da hazır sistem önerebilir misiniz? Hemen alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Sakın alma

Dikat dikkat dikkat sakın hemde sakın ama sakın Trendyol vs gibi platformlardan hazır sistem almayın bir tl olsa bile

Senin bütçen ne yardımcı olalım
Tek parça alınır mı peki hocam mesela sadece ekran kartı gibi

Tek parça alınır mı peki hocam mesela sadece ekran kartı gibi
Tabi öyle kendin bildiğin parçaları tek tek alacaksan alınır satıcı puanina göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdilik bunu buldum biraz daha bakacağım

Ne tür oyunlar oynayacaksın

Ne tür işler yapacaksin
Max f1 2025 ve Call of Duty türevi oyunlar oynarım. Onun dışında FM, heartstone ve LoL oynuyorum ama bunlar aynı anda açık oluyor genelde o yüzden işlemci ve ram daha iyi bir pc tercih ederim. En başta da yazdığım gibi 3050-4060 bile işimi görür diye düşünüyorum.

Halihazırda kullandığım laptop i5-8.nesil ve ekran kartım 1050Tİ ve büyük ölçüde yetiyordu ancak bozuldu.

Tabi öyle kendin bildiğin parçaları tek tek alacaksan alınır satıcı puanina göre

Şimdilik bunu buldum biraz daha bakacağım
pc iyiymiş ama bunlara ek sıvı soğutma gerekmez mi

Max f1 2025 ve Call of Duty türevi oyunlar oynarım. Onun dışında FM, heartstone ve LoL oynuyorum ama bunlar aynı anda açık oluyor genelde o yüzden işlemci ve ram daha iyi bir pc tercih ederim. En başta da yazdığım gibi 3050-4060 bile işimi görür diye düşünüyorum.

Halihazırda kullandığım laptop i5-8.nesil ve ekran kartım 1050Tİ ve büyük ölçüde yetiyordu ancak bozuldu.

pc iyiymiş ama bunlara ek sıvı soğutma gerekmez mi
Hayır gerekmez kim söylüyor bunları size

Kule tipi soğutucu haricen satın almanı tavsiye ederim

Hayır gerekmez kim söylüyor bunları size

Kule tipi soğutucu haricen satın almanı tavsiye ederim
Hocam teşekkür ederim bu siteden toplayayım o halde. Özelleştirirken ram vs için hangi markaları önerirsiniz şöyle bir şey topladım nasıldır sizce

Hocam teşekkür ederim bu siteden toplayayım o halde. Özelleştirirken ram vs için hangi markaları önerirsiniz şöyle bir şey topladım nasıldır sizce

Hocam bütçe varsa ekran kartını 16gb yapın derim. Düzeltme : 5060ti sandım pardon

Geri