Hazır Sisteme Ram önerisi

Reaksiyon skoru
24
Selamlar ryzen 5 7600x asus tuf b650 anakart lı sisteme 6400mhz ddr5 ram arıyorum çok pahalı olmasın mümkünse

Hocam siz aldınız mı bu RAM'i
Yok hocam ben XPG marka bir ram aldım.
Post automatically merged:

F/P olarak bu linkteki en iyi seçenek ama bir sorun olursa, garanti iade vs. gerekirse gibi konular ne kadar aracı Amazon olsa da kafamı kurcaladı o nedenle Hepsiburada satıcılı CL30 6000MHz XPG ram tercih ettim.

Siz neden almadınız hocan Patriotu 30 Gün içinde iade hakkı var Amazon'da
Hızlı gelmesi önemliydi benim için. Aldığım XPG ram de Sk Hynix A çipini kullanıyor ve CL30 idi. OC ile bu ram ile aynı değerlere sahip olur muhtemelen. RGB ışıklandırması da var. 700₺ gibi fazla ücret verdim.

Evet hocam bu linkteki ram'den 2 adet aldım. 7800Mhz cl40'da stabil çalıştıran arkadaşlar varmış.
Bende MSI PRO X670-P WIFI anakartım için alayım mı hocam Bu 6600 MHz üstü olan patriot ramler ile aynı çipimi kullanıyor. Anakartımın compatibility listesinde gözüküyor. Sk Hynix A

Bende MSI PRO X670-P WIFI anakartım için alayım mı hocam Bu 6600 MHz üstü olan patriot ramler ile aynı çipimi kullanıyor. Anakartımın compatibility listesinde gözüküyor. Sk Hynix A
Benim anakartım da B650 Tomahawk Wifi, bende de gözüküyor. Aynı çipi kullanıyor, onlar da Sk Hynix A şeklinde.
Nays ile alırsanız 200₺ daha ucuza gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri