Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,286
Beyler alacak varsa + eklesin 75'er TL'den 4 kişi alalım en azından reklamsız izleriz. 3 kişi koyarsa özelden ekleyeceğim herkesi.
Hesabınla giriş yaptığında karşına bildiri çıkıyor , izlemeye başla butonuna basarsanız 18 yaşından büyük olduğunuzu ve gizlilik sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız diye. Yani gizli veya sorulmayan bir şey yok , bu kadar takma kafana benceTamam ama, hbo ile blutv üyelik sözleşmesi aynı değildir. Sözleşme bile kabul etmeden bir siteye üye edilmiş oldunuz.
Ekle beniBeyler alacak varsa + eklesin 75'er TL'den 4 kişi alalım en azından reklamsız izleriz. 3 kişi koyarsa özelden ekleyeceğim herkesi.
Direk Blu Tv hesabınla giriş yap bölümünden gir hocam. Transfer olduğu için orada hesaplarınız geçerli
Ee niye sonunda diyon vardı zaten BluTV de10 kere izledim hacı, ne diyosun shdjdkdl
Hbo Türkiye için dedim canım kardeşim, özür dilerimEe niye sonunda diyon vardı zaten BluTV de
bu şirketler ***** değil muhtemelen bunun için bir madde veya yetkki vardı ki yaptılarTamam ama, hbo ile blutv üyelik sözleşmesi aynı değildir. Sözleşme bile kabul etmeden bir siteye üye edilmiş oldunuz.
Mobilden direk giriş yap seçeneğiyle blu tv hesabınızla giriş yapmayı deneyin. Olmuyorsa yoğunluk olabilir , yarın tekrardan denersiniz.Bende önceden kalma blutv üyeliği vardı, hepsiburada üzerinden max'a yönlendiriyor o zaman da hata veriyor girişte. Aynı hesabıma giriş yapınca da direkt site üzerinden üye ol diyor. Üye ol diyorum yine hata yine hata. Bunun çözümü nedir?
Alıntıyı görüntüle