Dostum her kart için ayrı konu açıp durma PSU'n 12V'dan kaç Watt verdiğini ve bütçeni söyle yardımcı olayım sana.512MB VRAM var. Akıcı 1080P video oynatır mı? HDMI çıkışı var eski sisteme alayım diyorum fiyatı ucuz. @Revainer
Bütçe 200TL altı.Dostum her kart için ayrı konu açıp durma PSU'n 12V'dan kaç Watt verdiğini ve bütçeni söyle yardımcı olayım sana.
1.30 saate etiket at atacağım sana eve geçinceBütçe 200TL altı.
PSU 250W dı ama bozuldu yani kartla beraber 50TL bandına yenisini alacağım elimde yok şuan.
r7v 240 bulursan al80TL bu arada başlıktaki kart. O yüzden konu açtım fiyat uygun geldi işimi görecekse iyi gibi geldi bana.r
İlan 1 yıllık.r7v 240 bulursan al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
kimse 200 TL'ye ekran kartı almıyor satamamıştır ama bakmadan alınmazİlan 1 yıllık.
250 yaparsan bütçeyi bulunabilir 2gb r7 240<İlan 1 yıllık.
Alamadım bunu. Konudaki HD4350 kartı almayı düşünüyorum fiyatı biraz daha düşürdü satıcı. İşimi görür mü sizce?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Görmez hocam 1080P 60 FPS videoları dona dona izlerim diyorsanız alabilirsinizAlamadım bunu. Konudaki HD4350 kartı almayı düşünüyorum fiyatı biraz daha düşürdü satıcı. İşimi görür mü sizce?