- Bütçe
- 600
Sahibinden.com da böyle bir ekran kartı buldum sizce alınır mı param güvende ile almayı düşünüyorum lol minecraft falan oynuyorum genellikle
Kart linki
Kart linki
HD 5650 kullanıyorum performansı çok kötüSahibinden.com da böyle bir ekran kartı buldum sizce alınır mı param güvende ile almayı düşünüyorum lol minecraft falan oynuyorum genellikle
Kart linki
Biraz daha bütçe çıkarsan elimde GT 1030 var istiyorsan kargo yapabilirimSahibinden.com da böyle bir ekran kartı buldum sizce alınır mı param güvende ile almayı düşünüyorum lol minecraft falan oynuyorum genellikle
Kart linki
Aynı değil ki knk xd işlemciyle alakalı o durum bu aradaHD 5650 kullanıyorum performansı çok kötü
Zula en düşük ayar 25FPS+DROP
Konuyla alakasız ama adamın diğer ilanlarına bakın bı RX 460 6. Nesil Intel sistemi 11,5K satıyorSahibinden.com da böyle bir ekran kartı buldum sizce alınır mı param güvende ile almayı düşünüyorum lol minecraft falan oynuyorum genellikle
Kart linki
Hocam 700 lira bütçe çıkabilirim en fazla uygun görürseniz konuşalımBiraz daha bütçe çıkarsan elimde GT 1030 var istiyorsan kargo yapabilirim
Elimde xeon e5430 işlemci var onla beraber almayi düşünüyorumAynı değil ki knk xd işlemciyle alakalı o durum bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wrami çok az ama güçlü kart ben olsam almazdım.
Cs LoL filansa amacın alabilirsin ozaman üstü darboğaz yapar bunu zatenHocam 700 lira bütçe çıkabilirim en fazla uygun görürseniz konuşalım
Beyler yani şimdi alinir mı kart testlerine falan baktım youtube da pek sorun çıkarmıyor
Elimde xeon e5430 işlemci var onla beraber almayi düşünüyorum
Hocam almaktan vazgeçtim satıcı param güvende ile yollayamam havale yap kargoluyum diyor bende güvenemedim vazgeçtimCs LoL filansa amacın alabilirsin ozaman üstü darboğaz yapar bunu zaten
Hocam ekran kartı lazimsa özelden konuşalımHocam almaktan vazgeçtim satıcı param güvende ile yollayamam havale yap kargoluyum diyor bende güvenemedim vazgeçtim