hdd yi ne için kullanmayı düşünüyosun. merakımdan soruyorumARKADAŞLAR 500 GB SSD MEVCUT SİSTEMDE 1TB HDD ALMAK İSTIYORUM GÜZEL BİRŞEY VARMI ÖNEREBİLCEĞİNİZ
RYZEN 5600
RTX 3060 Tİ 8GB
ASUS PRIME B450M-A II
depolama için 500 gb ssd yetersiz kalıcak ileride sistem yenihdd yi ne için kullanmayı düşünüyosun. merakımdan soruyorum
SATA SSD DE OLABİLİRhdd yi ne için kullanmayı düşünüyosun. merakımdan soruyorum
oyunları vesaire hdd ye mi kurucaksın. oyun performansını etkiler mi bu. eğer düşürmüyosa bende almayı düşünüyorum dadepolama için 500 gb ssd yetersiz kalıcak ileride sistem yeni
Mesaj otomatik birleştirildi:
SATA SSD DE OLABİLİR
Bende 1 tb harddisk var içinde gta 4 rdr2 god of war the last of ust part1 var pubg mobile fln baya oyun performansı etkilemiyor kafana takmaoyunları vesaire hdd ye mi kurucaksın. oyun performansını etkiler mi bu. eğer düşürmüyosa bende almayı düşünüyorum da
500GB M2 SSD MEVCUT SABİT OYNADIGIM OYUN VALORANT CS GİBİ ONU M2 KURUP DİĞER OYUNLARI SATA SSD ALIP ONA KURMAYI DÜŞÜNÜYORUM HDD YE GÖRE SATA SSD Bİ DAHA İYİDİRoyunları vesaire hdd ye mi kurucaksın. oyun performansını etkiler mi bu. eğer düşürmüyosa bende almayı düşünüyorum da
OYUN PERFONMASI ETKILEMEZ AÇILIŞ DA Bİ TIK HIZLI AÇILIRBende 1 tb harddisk var içinde gta 4 rdr2 god of war the last of ust part1 var PUBG mobile fln baya oyun performansı etkilemiyor kafana takma
SATA SSD DAHA İYİ OLUR BÜTÇE 1.5K YA KADAR OLURWD10EZBX oneririm. Butce tam olarak nedir? Onun yerine 1 TB SATA SSD almak daha iyi olur cunku.
Samsung 870 EVO bakmani oneririm.SATA SSD DAHA İYİ OLUR BÜTÇE 1.5K YA KADAR OLUR