Bilgisayarı sıfırlarken istediğiniz bir diski seçebiliyorsunuz.hdd ye format atacağım fakat benim hdd 2 kısımdan oluşuyor biri d: biri e:. ben sadece d yi sıfırlama istiyorum. Sorun şu low level format bütün diski sıfırlıyor. bir çözüm önerir misiniz?
yanlış anladınız ben format atmayacağım pc ye sadece hddye atacağımBilgisayarı sıfırlarken istediğiniz bir diski seçebiliyorsunuz.
Format atarken ise sanırım silmek zorundasınız yeni bir Windows kuracağınız için
Anladım bulabilirsem nasıl yapıldığını videolu bir şekilde atıcamyanlış anladınız ben format atmayacağım pc ye sadece hddye atacağımAlıntıyı görüntüle
ben buradaki d diskini sıfırlamak istiyorum içinde hiç bir şey olmasın fakat d ile e aslında aynı disk sadece ben ayırdım.
TeşekkürlerAnladım bulabilirsem nasıl yapıldığını videolu bir şekilde atıcam
Bundan bahsediyorsunuz sanırım D ve E yi birleştirceksiniz.Teşekkürler
anlamadınız sanırım bende 2 adet hafıza birimi var 1 tanesi ssd 1 tanesi hdd.Bundan bahsediyorsunuz sanırım D ve E yi birleştirceksiniz.
İsterseniz tekrardan D sürücüsünün birimini küçülte bilirsiniz.
anlamadınız sanırım bende 2 adet hafıza birimi var 1 tanesi ssd 1 tanesi hdd.
ben hddyi yazılımsal olarak 2 ye böldüm. ve bunlardan biri d biri e.
ben d yi sıfırlamak istiyorum fakat e nin normal kalmasını istiyorum.
Arkadaş burada cevaplamış zatenBilgisayarı sıfırlarken istediğiniz bir diski seçebiliyorsunuz.
Format atarken ise sanırım silmek zorundasınız yeni bir Windows kuracağınız için
Tamam d sürücüsünü atığım videodaki gibi silin sonra gelen birimi tekrardan ayırın.anlamadınız sanırım bende 2 adet hafıza birimi var 1 tanesi ssd 1 tanesi hdd.
ben hddyi yazılımsal olarak 2 ye böldüm. ve bunlardan biri d biri e.
ben d yi sıfırlamak istiyorum fakat e nin normal kalmasını istiyorum.
bilgisayar sıfırlamayacağım. Sadece 1 hddim var ve bu 2 ye ayrılık bu ayrık parçalardan birindeki herşeyi sileceğim sadece.Arkadaş burada cevaplamış zaten
Doğru mu anladım siz D sürücüsünü silmek istiyorsunuz dimi ?bilgisayar sıfırlamayacağım. Sadece 1 hddim var ve bu 2 ye ayrılık bu ayrık parçalardan birindeki herşeyi sileceğim sadece.
evet biçimlendirme yapsam olur mu acaba?Doğru mu anladım siz D sürücüsünü silmek istiyorsunuz dimi ?
Tamam size atığım video daki talimatlara uyarak istediğiniz diski sile bilirsiniz.evet biçimlendirme yapsam olur mu acaba?