Neler Yeni

HDD dosya yazırırken hata verdi!

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egehan Nergis
Arkadaşlar merhabalar. Benim kasamda 2 adet 500gb wd blue 7200rpm 16mb cache hdd var. Sağlık ve performans 100 olarak kullanıyordum. Fakat kullanırken pc açılışında windows fix yapmaya çalıştı 2 kere açılırken. O gece Battlefield1 Oyununu indirirken sabah kalktığımda Steam disk yazdırma hatası yazıyordu bende şüphelenip hddsentinel uygulamasından disk sağlığıma baktım. Windows kurulu ana diskim temizken bir baktım sağlık 95 olmuş ve 8 adet zayıf sektör var dedi. Diğer hdd ise %99 1 adet badsector var diyordu. Bilgisayarı açıp kapattım sonra bir baktım kendi diskimde 9 zayıf sektöre çıktı bende diski söktüm ve diğer eski kasamdaki samsung marka 320gb lik hdd yi taktım (idarelik) ayarlamaları falan yapıyordum fakat aklıma takıldı HDD Tune ile bu samsung hdd ye ve diğer 1 badsektörlü hdd yi tarattım bad sectör çıkmadı samsung ta fakat bazı değerler garipti. 1 badsektörü olan hdd ise 2 tane kırmızı nokta vardı ve smart a bakınca bir diğer sarıydı hddsentinele baktım 98 e düşmüş sağlık ve 1 bad sektör ve 2 zayıf sektör var dedi. size smart değerlerini koyucağım. 9 tane zayıf sektör olan hdd yi boş verdim ama bu bu bad sektör gözüken ve temiz gibi duran samsung hdd değelerini aşağıya koyuyorum. Ben tam anlamadım değerlerden. Çok makale okudum fakat anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer bir sorun varsa nasıl çözebileceğimi söylerseniz mutlu olurum.

Ekler

• 1.png
    1.png
    244.6 KB · Hit: 3
  • 2.png
    2.png
    211.5 KB · Hit: 2
  • 3.png
    3.png
    267.6 KB · Hit: 3
  • 4.png
    4.png