Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 14,584
All a basınca test başladı mı ?Hocam program böyle duruyor.Alıntıyı görüntüleNasıl Normal hale getirebilirim ?
All a basınca test başladı mı ?Hocam program böyle duruyor.Alıntıyı görüntüleNasıl Normal hale getirebilirim ?
Hocam bu count olayı nedir ?
70 mb/sAll a basınca test başladı mı ?
Tertemiz, hiç bir sıkıntısı yok zaten. Öylesine attım.Çok bir şey anlamasamda tertemiz gibi gözüküyor.
Sonuna kadar, ölene kadar, toprağa verene kadar devam edicem. Niye boşuna para verim bir daha.yaşlandık ama ölmedik yiğen diyor
şaka şaka usta eğer hala çalışıyor ise kullanmayı bırakıp emekliye ayırın artık her an yarı yolda bırakabilir
Count o diskin kaç kere çalışıp durduğunu hesaplayan sayaç.Hocam bu count olayı nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
70 mb/s![]()
Benimki 90 mb/s.Hocam bu count olayı nedir ?
70 mb/s![]()
Şizonun 3000 benim 17000.Vay anasını.Arkadaşlar HDD'nin Kaç mb okuduğunu siz hesaplayınCount o diskin kaç kere çalışıp durduğunu hesaplayan sayaç.
ölüsünü dirisini pampaaaSonuna kadar, ölene kadar, toprağa verene kadar devam edicem. Niye boşuna para verim bir daha.![]()
Normal geldi bana.Hocam bu count olayı nedir ?
70 mb/s![]()
şizo benim hdd seninkinden 6 kat daha fazla çalışmış ama hala çalışıyor haBenimki 90 mb/s.
17.000 count normal mi ?Normal geldi bana.
O kadar detaylı bilmiyorum ama sonuçta kaç yıllık harddisk.şizo benim HDD seninkinden 6 kat daha fazla çalışmış ama hala çalışıyor ha
17.000 count normal mi ?
12 yıllıkO kadar detaylı bilmiyorum ama sonuçta kaç yıllık harddisk.
Benim de 12 galiba.12 yıllık