HDD FPS Drop Sorunu!

Swarthy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Arkadaşlar geçenlerde bütçem olmadığından içinde SSD olmadan sistem satın aldım. İlk başta düşük depolama isteyen oyunları denedim fps olarak sorun yaşamadım fakat sonra sea of thieves indirdim ve deniz hariç yerde fps drop yaşıyorum çözümü var mı SSD şart mı?

Arkadaşlar geçenlerde bütçem olmadığından içinde SSD olmadan sistem satın aldım. İlk başta düşük depolama isteyen oyunları denedim fps olarak sorun yaşamadım fakat sonra sea of thieves indirdim ve deniz hariç yerde fps drop yaşıyorum çözümü var mı SSD şart mı?
Ben HDD ile oynuyorum bir problem yok bende
HDD'nin sağlık değerleri nedir

10 yıllık ssd ve sağlık değeri kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HDD*
Bu sorun sadece sea of thieves demi oluyor. Yoksa başka ağır oyunlarda oluyor mu?

Diskin sağlık duruma a bak derim. Ve her oyunda yapıyormu? Drivers güncel mi? Bunlar
driverlar güncel her oyunda yapıyor mu bilmiyorum oyun indirip test etmem lazım. Sağlık durumu da bir 1mb/s ye iniyo bi 120 ye çıkıyo sıkıntılı muhtemelen

Disk birleştirme yap.
Bu arada tek disk zaten şu an pc.

Sadece C: diski var

driverlar güncel her oyunda yapıyor mu bilmiyorum oyun indirip test etmem lazım. Sağlık durumu da bir 1mb/s ye iniyo bi 120 ye çıkıyo sıkıntılı muhtemelen

Bu arada tek disk zaten şu an PC.

Sadece C: diski var
1mi bildiğimiz 1 yani

Çok çok düşük bir değer. SSD almayı düşünüyor musunuz
3 4 aya anca maalesef :(

Çok çok düşük bir değer. SSD almayı düşünüyor musunuz
Bir de meraktan sorucam belki saçma gelicek ama, bu fps droplar diğer parçalarıma sıkıntı çıkarmaz yani SSD'yi aldığımda her şey normale döner değil mi?

Sisteminiz tam olarak nedir?
Çünkü sadece HDD problemli diyip geçmek yanlış olur.

Bir de meraktan sorucam belki saçma gelicek ama, bu fps droplar diğer parçalarıma sıkıntı çıkarmaz yani SSD'yi aldığımda her şey normale döner değil mi?
Kesin bir şey diyemem HDD fps etkilemez. HDD sadece texture yüklerken ve yükleme ekranlarında belli eder. Ancak başka bir ağır oyun yüklemelisiniz.

Geri