Neler Yeni

Hdd gitti görünmüyor

recepogut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
recep
iki bilgisayarım var ikinde yedek depo olarak 500 gb hdd takılı dün akşam güncelleme yaptı bilgisayarlarım ikisinde de hdd görünmüyor ne yaptıysam olmadı disk yönetimine girdim türlü türlü tüm yolları denedim olmadı hdd yi çıkarttım yabancı bilgisayara taktım çalışıyor sorunsuz fakat güncelleme alan iki bilgisayarımda da görünmüyor ssd ye aktardım yedekleri onu da görmüyor lütfen yardımcı olun kafayı yicem (yüklenen güncellemeleri de kaldırdım, sistemi geriye aldım yine yok görünmüyor hdd ler)

ettok

80+
iki bilgisayarım var ikinde yedek depo olarak 500 gb hdd takılı dün akşam güncelleme yaptı bilgisayarlarım ikisinde de hdd görünmüyor ne yaptıysam olmadı disk yönetimine girdim türlü türlü tüm yolları denedim olmadı hdd yi çıkarttım yabancı bilgisayara taktım çalışıyor sorunsuz fakat güncelleme alan iki bilgisayarımda da görünmüyor ssd ye aktardım yedekleri onu da görmüyor lütfen yardımcı olun kafayı yicem (yüklenen güncellemeleri de kaldırdım, sistemi geriye aldım yine yok görünmüyor hdd ler)
Hdd yi farkli sata kablosu tak dene

recepogut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdd yi farkli sata kablosu tak dene
denedim onu da yaptım farklı kablolar farklı sata girişleri power deki gelen güç çıkışları hepsini denedim başka pc ye takayım sorun yok ama güncelleme alınca gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,244
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636
Top Bottom