HDD önerilerinizi bekliyorum.

Reaksiyon skoru
11
Selamın Aleyküm MonsterAbra A5 V12.1 cihazım için HDD almayı düşünüyorum SSD düşünüyordum fakat 2. SSD yeri yok. 240 GB fiyatı çok abartılı olmayan HDD önerilerinizi bekliyorum. (İçine oyun yükleyeceğim yazma okuma hızı iyi olursa daha iyi olur.)

Selamın Aleyküm MonsterAbra A5 V12.1 cihazım için HDD almayı düşünüyorum SSD düşünüyordum fakat 2. SSD yeri yok. 240 GB fiyatı çok abartılı olmayan HDD önerilerinizi bekliyorum. (İçine oyun yükleyeceğim yazma okuma hızı iyi olursa daha iyi olur.)
hdd alırsan çok bi okuma yazma hızı bekleyemezsin bence 240 gb hdd almaya kakışma 240 320 500 gb bunların arasında çok fiyat farkı yok bence 1 tb al geç
bunu alabilirsin
Toshiba 3.5" P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
bence bu kadara gerek yok dersen (çok bir şey indirmiyorsan laptopun kendi ssdside yüksekse gerek yokda zaten) buna bak
Seagate 3.5" 500 GB Barracuda ST500DM009 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

HDD alırsan çok bi okuma yazma hızı bekleyemezsin bence 240 gb HDD almaya kakışma 240 320 500 gb bunların arasında çok fiyat farkı yok bence 1 tb al geç
bunu alabilirsin
Toshiba 3.5" P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
bence bu kadara gerek yok dersen (çok bir şey indirmiyorsan laptopun kendi ssdside yüksekse gerek yokda zaten) buna bak
Seagate 3.5" 500 GB Barracuda ST500DM009 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Teşekkür ederim yorumun için alttaki ürünün 1 tb olanı nasıldır

20200426_224100.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDD yeri resimde gözüküyor ama uyar mı

3.5 inç HDD'yi nereye takacak arkadaş
onu hiç düsünmedim laptop vardı dimi

ölç cetvelle hddnin boyutunu kaç santim sonra internette santimden inçe çeviren yerlerden bak kaç inç

ölç cetvelle hddnin boyutunu kaç santim sonra internette santimden inçe çeviren yerlerden bak kaç inç

Tek NVMe yeri var sanırım. Modeli ne tam söylersen memnun olurum.

onu hiç düsünmedim laptop vardı dimi

Tamam teşekkürler.

Tek NVMe yeri var sanırım. Modeli ne tam söylersen memnun olurum.
Monster Notebook Abra A5 V12.1 16

Tahmin ettiğim gibi M.2 Sata var.

Bunun gibi bir şey alman gerek.
Sadece bu mu uyar hdd uymaz mı?

Sadece bu mu uyar HDD uymaz mı?
Ssd oraya uyar mı?

Geri