Çözüldü✓ HDD'Mİ Sıfırlamalı mıyım?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Reaksiyon skoru
27,594
Öncelikle merhabalar,
Elimde bu harddisk var eski bilgisayarımdan kalma. Bunu yeni bilgisayarıma takmak istiyorum fakat bu harddiskin içinde de windows kurulu. Sizce ben bu harddiski yeni bilgisayarıma takarsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa içini boşaltıp öyle mi takmalıyım? Kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• IMG_20210111_185326.jpg
    IMG_20210111_185326.jpg
    3.7 MB · Hit: 35
Öncelikle merhabalar,
Elimde bu harddisk var eski bilgisayarımdan kalma. Bunu yeni bilgisayarıma takmak istiyorum fakat bu harddiskin içinde de windows kurulu. Sizce ben bu harddiski yeni bilgisayarıma takarsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa içini boşaltıp öyle mi takmalıyım? Kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
Boot menüsünden hangisinden Windows açılmasını seçersen sorun yaşamazsın ama sana tavsiyem biçimlendirmen olur.

Nasıl yapıcam peki hatırlayamadım nasıl olduğunu. Eski bilgisayarımda açılmıyor maalesef.
Yeni bilgisayarda yaparsın.
Bilgisayarıma girip oradan diske sağ tıklayıp biçimlendir diyeceksiniz.

En İyi Cevap
Öncelikle merhabalar,
Takarken sata 4 5 e felan tak daha sonra başlatın biçimlendirdin

Geri