Hddnin gidip gelmesi

Hsdfdall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Arkadaşlar herhangi bi oyunda bi anda oyun kapanıyor ve oyun kapanıyor. Bilgisayar klasörüne girdiğim zaman hdd gözükmüyor ssd gözüküyor yeniden başlattığımda düzeliyor ama bugün 5 6 kez yaşadım bunu sizce sorun nedir nasıl çözerim

Arkadaşlar herhangi bi oyunda bi anda oyun kapanıyor ve oyun kapanıyor. Bilgisayar klasörüne girdiğim zaman HDD gözükmüyor SSD gözüküyor yeniden başlattığımda düzeliyor ama bugün 5 6 kez yaşadım bunu sizce sorun nedir nasıl çözerim

HDD'nin yerinin fotoğrafını atar mısınız?

Arkadaşlar herhangi bi oyunda bi anda oyun kapanıyor ve oyun kapanıyor. Bilgisayar klasörüne girdiğim zaman HDD gözükmüyor SSD gözüküyor yeniden başlattığımda düzeliyor ama bugün 5 6 kez yaşadım bunu sizce sorun nedir nasıl çözerim
HD Tune ile bad sector testi yapar mısın.

CrystalDiskInfo indirip sağlığına da bak

HD Tune ile bad sector testi yapar mısın.
Ek Açıklama 2020-07-08 165706.png

Bende de aynısı oluyor laptopta. HDD çıkarıp takınca GEÇİCİ olarak düzeliyor.

Ek Açıklama 2020-07-08 170745.png

bu hatanın çözümü yokmu ya csgo oynarken önce silah mermi sesleri gidiyor sonra oyun birden kapanıyor bi bakıyorum hdd takılı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,458
Üyeler
188,250
Son üye
vipiptvtr
Geri