Neler Yeni

Çözüldü✓ HDMİ TO DP DÖNÜŞTÜRÜCÜ

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Merhaba;
Benim 165hz monitörüm var ve 165hz kullanmam için DP port (Displayport) gerekli oluyor lakin ekran kartım çok eski olduğundan sadece HDMİ ve VGA var link de attığım tarzda bir dönüştürücü alsam işimi görür mü çünkü Valorant da 190FPS alıyorum şuan ise sadece 120hz kullanabiliyorum HDMİ olduğu için.
bütçeniz yetiyorsa bunlara bakabilirsiniz

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla sorunsuz 165hz kullanabilirim. Attığın linklere baktım da düşündüğüm bütçenin baya üstünde lakin kalımda şuan lık ülke ekonomisinden kaynaklı darboğazdayım ondan direk zamanlarda alabilirim teşekkürler..

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Anladığım kadarıyla sorunsuz 165hz kullanabilirim. Attığın linklere baktım da düşündüğüm bütçenin baya üstünde lakin kalımda şuan lık ülke ekonomisinden kaynaklı darboğazdayım ondan direk zamanlarda alabilirim teşekkürler..
Sorunsuz kullanırsın diye bir şey yok bu dönüştürücülerin çoğu, çoğu monitörle uyumlu değil. Uyumlu olsa bile görüntü problemleri olabilir. %60 ihtimalle işe yarar. Bu arada daha güncel bir hdmi sürümüyle 144hz alabilirsin. Ama sanırsam ekran kartın desteklemiyor.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Sorunsuz kullanırsın diye bir şey yok bu dönüştürücülerin çoğu, çoğu monitörle uyumlu değil. Uyumlu olsa bile görüntü problemleri olabilir. %60 ihtimalle işe yarar. Bu arada daha güncel bir hdmi sürümüyle 144hz alabilirsin. Ama sanırsam ekran kartın desteklemi
Hdmi kablom 4K destekli lakin dediğiniz gibi ekran kartım desteklemiyor olabilir. Monitörün diğer kullanıcılarına baktığımda ise 144-165 sadece DP ile açılabiliyor dendiğinden acaba taksam verim alır mıyım diye merak ettim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hdmi kablom 4K destekli lakin dediğiniz gibi ekran kartım desteklemiyor olabilir. Monitörün diğer kullanıcılarına baktığımda ise 144-165 sadece DP ile açılabiliyor dendiğinden acaba taksam verim alır mıyım diye merak ettim
Hayır eskiden hdmi 120hz'e kadar destek veriyordu artık durum değişti. Bazı monitörler hdmi'la 144hz verebiliyor ama senin durumun çok farklı. Dönüştürücü kullanmayı dene ama sağlıklı çalışmama ihtimali var. Amazon gibi yerlerden al istediğin şekilde verim alamazsan iade edersin.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Hayır eskiden hdmi 120hz'e kadar destek veriyordu artık durum değişti. Bazı monitörler hdmi'la 144hz verebiliyor ama senin durumun çok farklı. Dönüştürücü kullanmayı dene ama sağlıklı çalışmama ihtimali var. Amazon gibi yerlerden al istediğin şekilde verim alamazsan iade edersin.
Tamamdır deniyeceğim teşekkürler

Hydraghu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Sorunsuz kullanırsın diye bir şey yok bu dönüştürücülerin çoğu, çoğu monitörle uyumlu değil. Uyumlu olsa bile görüntü problemleri olabilir. %60 ihtimalle işe yarar. Bu arada daha güncel bir hdmi sürümüyle 144hz alabilirsin. Ama sanırsam ekran kartın desteklemiyor.
aktif alsak sorunsuz çalışırmı peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,020
Üyeler
164,767
Son üye
dynafx
Top Bottom