windows ayarlarından da açtın mı
rtx 3080 ne zaman amd olmuşAmd sanırsam ekran kartı. Uygulamasına girip contrastı sona çekmen gerekiyor. Yazılımsal sorun..
YOK ABİ RTX 3080 GEFORCE NIVIDE GEFORCE UYGULAMASI VARAmd sanırsam ekran kartı. Uygulamasına girip contrastı sona çekmen gerekiyor. Yazılımsal sorun..
MONİTÖRDEN ZATEN AÇIYORUM ABİ SOLUK OLUYOR BAŞKA BİR YERDEN DE AÇMAM GEREKİYOR MUMonitör kendi ayarlarında HDR açık mı?
Görmemişim. Hdr ve soluk kelimelerini görünce kafam direkt amd dekine gittirtx 3080 ne zaman amd olmuş![]()
VARMI BİLGİNİZ HOCAMGörmemişim. Hdr ve soluk kelimelerini görünce kafam direkt amd dekine gitti
BENİM DE HALLETMEM LAZIM YAbir arkadaş aynı sorunu yaşıyordu, 3060 ti kullanıyordu galiba, nasıl çözdü ne yaptı bilmiyorum
Windows ekran çözünürlüğü ekranından açarsam benim de soluk oluyor ama monitör kendi ayarlarına girdiğim de orada HDR açtığımda düzeliyorYOK ABİ RTX 3080 GEFORCE NIVIDE GEFORCE UYGULAMASI VAR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MONİTÖRDEN ZATEN AÇIYORUM ABİ SOLUK OLUYOR BAŞKA BİR YERDEN DE AÇMAM GEREKİYOR MU
ben monitörden nasıl açacam hocamWindows ekran çözünürlüğü ekranından açarsam benim de soluk oluyor ama monitör kendi ayarlarına girdiğim de orada HDR açtığımda düzeliyor
Yani 2 yerden de açtığımda düzeliyor