Neler Yeni

Hearts Of Iron 4 Indirime girer mi

Caelius

80+ Silver
15 tl ye dusmustu sizce yine duser mi ona gore alacagim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Hocam hangi dlc lerle almaliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

En yakin indirim tarihi belli mi
bu rehberimde anlattım DLC'leri detaylı bir şekilde imkanınız varsa hepsini beraber alın kozmetik dlcleri olmadan en yakın indirim tarihini bilmiyorum steamin kendi indirim dönemlerinde giriyor bazen hafta sonları da giriyor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
misfit
Sık sık düşüyor 15TL'ye.

Caelius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu rehberimde anlattım DLC'leri detaylı bir şekilde imkanınız varsa hepsini beraber alın kozmetik dlcleri olmadan en yakın indirim tarihini bilmiyorum steamin kendi indirim dönemlerinde giriyor bazen hafta sonları da giriyor
Hocam simdi biraz goz gezdirdim rehbere hepsini almam en mantiklisi gibi duruyor baya etkisi oluyormus dlc lerin

Tankman

80+ Bronze
girer usta girer ama 15 tl ye mi girer bilmiyorum oyuna ilk başladığında sakın dlc falan alma çünkü oyun zaten zor bir oyun bide dlc lerle kafan karışmasın oyunu oynaya oynaya alışcaksın öyle youtubeden izlemeyle olmuyo alıştırcaksın kendini bide oyuna ilk başta küçük ülkelerde oynayıp faşit kominist ol ben ilk başlarda romanyayla oynuyodum çok tatlı bir başlangıç ülkesi gemi kullanmayı öğrenmeden sakın ingiltere italya oynama benim 300 saatim var ben bile bazen zorlanıyorum gemi olaylarında ilk başlarda uçak olayını atlıcaksın herkes gibi hiç önermem savaşın seyrini değiştiriyor gidiceğin focus ağacını biraz dikkatli seç internetten bile bakabilirsin oyuna alıştıktan sonra biraz büyük ülkelerde oynamanı öneririm kendini geliştirmen açısından sonra baktın oyuna alıştın sevdin ki ilk başlayanlar özelliklede tek başlayanlar illa bi kere oyundan soğuyup bırakıyor gidersin bosporus dlc si alırsın çok harika bir dlc bide oyuna biraz hızlı alışman açısından biraz hileli oynayabilirsin kodları var googleda

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
ben şahsen hoi 4 crack yapmıştım hiç becerememiştim ama giriyo black friday de

Caelius

80+ Silver
girer usta girer ama 15 TL ye mi girer bilmiyorum oyuna ilk başladığında sakın dlc falan alma çünkü oyun zaten zor bir oyun bide dlc lerle kafan karışmasın oyunu oynaya oynaya alışcaksın öyle youtubeden izlemeyle olmuyo alıştırcaksın kendini bide oyuna ilk başta küçük ülkelerde oynayıp faşit kominist ol ben ilk başlarda romanyayla oynuyodum çok tatlı bir başlangıç ülkesi gemi kullanmayı öğrenmeden sakın ingiltere italya oynama benim 300 saatim var ben bile bazen zorlanıyorum gemi olaylarında ilk başlarda uçak olayını atlıcaksın herkes gibi hiç önermem savaşın seyrini değiştiriyor gidiceğin focus ağacını biraz dikkatli seç internetten bile bakabilirsin oyuna alıştıktan sonra biraz büyük ülkelerde oynamanı öneririm kendini geliştirmen açısından sonra baktın oyuna alıştın sevdin ki ilk başlayanlar özelliklede tek başlayanlar illa bi kere oyundan soğuyup bırakıyor gidersin bosporus dlc si alırsın çok harika bir dlc bide oyuna biraz hızlı alışman açısından biraz hileli oynayabilirsin kodları var googleda
Dlc siz demo gibi oluyormus dedi ustteki arkadas kolay bi sekilde nasil ogrenicem oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dlcsiz demo gibi oluyor Paradoxun tüm oyunları böyle maalesef
Hocam kolay bi sekilde nasil ogrenebilirim oyunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,050
Üyeler
163,761
Son üye
Qua42