Her indirim dönemi düşüyor takip edersen indirim dönemleri dışında da indirimler oluyor15 TL ye dusmustu sizce yine duser mi ona gore alacagim
Alacaksan DLC'lerle birlikte alHer indirim dönemi düşüyor takip edersen indirim dönemleri dışında da indirimler oluyor
Hocam hangi dlc lerle almaliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
En yakin indirim tarihi belli mi
Hocam simdi biraz goz gezdirdim rehbere hepsini almam en mantiklisi gibi duruyor baya etkisi oluyormus dlc lerinbu rehberimde anlattım DLC'leri detaylı bir şekilde imkanınız varsa hepsini beraber alın kozmetik dlcleri olmadan en yakın indirim tarihini bilmiyorum steamin kendi indirim dönemlerinde giriyor bazen hafta sonları da giriyorÖneri - Hearts Of Iron 4 Genel Bakış,Dlcler ne kadar etkili?
Merhabalar Son zamanlarda bu tip oyunlara çevremdeki ilginin arttığını gözlemledim. Ben de bundan dolayı bir genel bakış rehberi yapmayı düşündüm. Daha önce böyle bir konum vardı ancak daha amatörceydi bunu daha detaylı ve daha gelişmiş olarak düşünebilirsiniz çok uzatmadan ilk konuyla...forum.donanimarsivi.com
Dlcsiz demo gibi oluyor Paradoxun tüm oyunları böyle maalesefHocam simdi biraz goz gezdirdim rehbere hepsini almam en mantiklisi gibi duruyor baya etkisi oluyormus dlc lerin
Dlc siz demo gibi oluyormus dedi ustteki arkadas kolay bi sekilde nasil ogrenicem oyunugirer usta girer ama 15 TL ye mi girer bilmiyorum oyuna ilk başladığında sakın dlc falan alma çünkü oyun zaten zor bir oyun bide dlc lerle kafan karışmasın oyunu oynaya oynaya alışcaksın öyle youtubeden izlemeyle olmuyo alıştırcaksın kendini bide oyuna ilk başta küçük ülkelerde oynayıp faşit kominist ol ben ilk başlarda romanyayla oynuyodum çok tatlı bir başlangıç ülkesi gemi kullanmayı öğrenmeden sakın ingiltere italya oynama benim 300 saatim var ben bile bazen zorlanıyorum gemi olaylarında ilk başlarda uçak olayını atlıcaksın herkes gibi hiç önermem savaşın seyrini değiştiriyor gidiceğin focus ağacını biraz dikkatli seç internetten bile bakabilirsin oyuna alıştıktan sonra biraz büyük ülkelerde oynamanı öneririm kendini geliştirmen açısından sonra baktın oyuna alıştın sevdin ki ilk başlayanlar özelliklede tek başlayanlar illa bi kere oyundan soğuyup bırakıyor gidersin bosporus dlc si alırsın çok harika bir dlc bide oyuna biraz hızlı alışman açısından biraz hileli oynayabilirsin kodları var googleda
Hocam kolay bi sekilde nasil ogrenebilirim oyunuDlcsiz demo gibi oluyor Paradoxun tüm oyunları böyle maalesef