Neler Yeni

Yardım Hearts Of Iron IV en iyi donanma rehberini gönderir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Onur Yücel
Oyundaki donanmada bilmen gereken her şeyi anlatıyor 1000 saat civarı Hearts Of Iron IV oynamış birisi olarak bence donanma biraz gereksiz oluyor eğer multiplayerda değilsen, ufak dokunuşlar yapmak yeterli bana kalırsa. Kaliteli Sea bomber uçaklar kullanarak donanma savaşına girip ingiliz donanmasını bombalayıp o şekilde çıkartma atabilirsin. Gemilerinin limana inmeme sebebi manpowerinin sıfır olması çünkü mürettebat koyamıyorsun içine almanyada önceliklerinden biri uçak olmalı kesinlikle ayrıca çıkartma attığın yerde liman olmalı kesinlikle yoksa ordun açlıktan birbirini yer bir süre sonra
+1 uçak candır donanma gereksiz sadece convoy basın bence gerisi naval bomber

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
manpowerin ne olduğunu biliyorum orduya kimseyi almadığım halde bazen birisiyle dövüştüğümde kendisinden hızlı bir şekilde azalıyor(savaşta üstünlük bende)
ordunun halihazırda içinde normalde de manpower var ya orada ölen asker yerine yeni asker getiriyorlar ondan azalıyor eğer savaşlarda kaybediyorsan özellikle line attack kullanıyorsan çok hızlı azalır ofansif saldırı daha çok askerinin ölmesine sebep olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncelleme dlcye mi geldi? ben de dlc neredeyse yok ki
Yeni bir dlc çıktığını ve ufak detayları biliyorum oyunu genelde full dlc ile oynadığımdan ve bir süredir oynamadığımdan çok hakim değilim o olaya belki dlc harici de bir şeyler eklenmiştir ve hangi dlclere sahipsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
ordunun halihazırda içinde normalde de manpower var ya orada ölen asker yerine yeni asker getiriyorlar ondan azalıyor eğer savaşlarda kaybediyorsan özellikle line attack kullanıyorsan çok hızlı azalır ofansif saldırı daha çok askerinin ölmesine sebep olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni bir dlc çıktığını ve ufak detayları biliyorum oyunu genelde full dlc ile oynadığımdan ve bir süredir oynamadığımdan çok hakim değilim o olaya belki dlc harici de bir şeyler eklenmiştir ve hangi dlclere sahipsin
bilmiyorum alırken bedava gelmiştiler. Ben sıkışıp kaldım fokus ağacında bilmiyorum ne seçeyim iki kişi ismi var almanyada ikisinden birini seçmem lazım ama hangisini seçmeliyim bilmiyorum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
bilmiyorum alırken bedava gelmiştiler. Ben sıkışıp kaldım fokus ağacında bilmiyorum ne seçeyim iki kişi ismi var almanyada ikisinden birini seçmem lazım ama hangisini seçmeliyim bilmiyorum
ss atabilirsen yardımcı olayım

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas