Lor ne? peynir olan ise nimet ile oynanmaz guzum.Kart oyunlarina sardim loldeki çarlar var lorda ben loru oynuyorum ama heartstone güzelse onuda oynariz
legends of runeteraLor ne? peynir olan ise nimet ile oynanmaz guzum.
lor oyna knk.Kart oyunlarina sardim loldeki çarlar var lorda ben loru oynuyorum ama heartstone güzelse onuda oynariz
Lordede var birazHeartStone'da biraz Pay2win var. Bence LoR oynamalısın.
Yalniz bu riotta çok kaliteli firma fps yapiyolar en iyi fpslerle kapişiyor mobasi en iyisi kart oyunu en iyisi mobil moba en iyisilor oyna knk.
LoR'da yok. Para yatırıp senin kartlarından daha güçlü bir kart alamıyor.Lordede var biraz
Knk lorde para yatirip şampiyon karti alabiliyon mesela bende 1 azir 1 renekton var adamda nasus renekton azir 2 şer tane var daha hizli günes kursunu düzeltiyor tabii ki grind yapabilirsin ama kim uğraşcak ben arada eğlenmek için giriyomLoR'da yok. Para yatırıp senin kartlarından daha güçlü bir kart alamıyor.
HeartStone'da var öyle bir şey. Para yatırıp diğer kartlardan daha güçlü kart alabiliyorsun.
Ne kadar oynadığınla alakalı ama onlar. Yapacak bir şey yok onun için.Knk lorde para yatirip şampiyon karti alabiliyon mesela bende 1 azir 1 renekton var adamda nasus renekton azir 2 şer tane var daha hizli günes kursunu düzeltiyor tabii ki grind yapabilirsin ama kim uğraşcak ben arada eğlenmek için giriyom