Neler Yeni

AJAZZ AK992 %100 VS AJAZZ AK820 PRO %75 hangisini almalıyım öneri lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
ılk defa mekanık klavye tecrubem oluyor oyuzden karsılastırma yapmam dogru degıl
ama sesi kafa sisirmiyor tok bır sese sahıp tuşlara bastıkça basası geliyor insanın
Benım kullanım seklım gunduzlerı ledlerı ful kapatıp gecelerı 1.seviyede açıyorum bu sayade sarjı rahat 1 ay gidiyor tabı ben hafata ıcı en fazla 4-5 saat falan uğraşıyorum pc ile bu süre uzun olursa sarj süresü kısalır
Ben de ilk kez mekanik klavye kullanacağım. Akşamları klavye kullanımı nasıl oluyor acaba? Tuşlarda ışık yanmadigi için zorlanmam umarım. Her şeyi yapıp, tuşları böyle yapmaları oldukça anlamsız.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
ılk defa mekanık klavye tecrubem oluyor oyuzden karsılastırma yapmam dogru degıl
ama sesi kafa sisirmiyor tok bır sese sahıp tuşlara bastıkça basası geliyor insanın
Benım kullanım seklım gunduzlerı ledlerı ful kapatıp gecelerı 1.seviyede açıyorum bu sayade sarjı rahat 1 ay gidiyor tabı ben hafata ıcı en fazla 4-5 saat falan uğraşıyorum pc ile bu süre uzun olursa sarj süresü kısalır
Bakalım cekicem birazdan güzeldir umarım tip olarak dandik gibi gelsede inceleme videoları gayet güzel duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ilk kez mekanik klavye kullanacağım. Akşamları klavye kullanımı nasıl oluyor acaba? Tuşlarda ışık yanmadigi için zorlanmam umarım. Her şeyi yapıp, tuşları böyle yapmaları oldukça anlamsız.
Ak820 pro mu çektin ak992 mı çektin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ısık yanmıyor degıl ben acmıyorum
ayrıca benım keycapsler ısık gecırıyor ben whatgeek uzerınden aldım onceden
yanı tusaşrın uzerındekı yazılardan ısık gecıyor ama amazondakınde gecmıyor dıye bılıyorum

Bakalım cekicem birazdan güzeldir umarım tip olarak dandik gibi gelsede inceleme videoları gayet güzel duruyor

Ak820 pro mu çektin ak992 mı çektin
dandık degıl beya tek elle tutunca agırlıgını hıssettırıyor dırek

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
ısık yanmıyor degıl ben acmıyorum
ayrıca benım keycapsler ısık gecırıyor ben whatgeek uzerınden aldım onceden
yanı tusaşrın uzerındekı yazılardan ısık gecıyor ama amazondakınde gecmıyor dıye bılıyorum
Ben de almak istiyorum. o tuslardan bulabilir miyim?

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ben de almak istiyorum o tuslardan. Bulabilirsiniz miyim
o tuslardan degılde bende suan buddıng keycaps var vergı muhabbetı gelmeden hemen once alıexpresten almısıtım o tarz bısey alabılırsın
budding keycapsde tusların yanındanda ısıkları gecırıyor exstra olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
o tuslardan degılde bende suan buddıng keycaps var vergı muhabbetı gelmeden hemen once alıexpresten almısıtım o tarz bısey alabılırsın
budding keycapsde tusların yanındanda ısıkları gecırıyor exstra olarak
Link paylaşma ihtimalin var mı acaba?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bır bakayım bırcok hesap var gırıp bakmam gerekıyor ama ben aldıgımda baya ucuzdu bulabılırsem aldıgım fıyatıda soylerım zaten

urun ben aldıgımda 34 tl ımıs vergı yaklasık 67 tl bana gelısı 102 tl

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
bır bakayım bırcok hesap var gırıp bakmam gerekıyor ama ben aldıgımda baya ucuzdu bulabılırsem aldıgım fıyatıda soylerım zaten

urun ben aldıgımda 34 tl ımıs vergı yaklasık 67 tl bana gelısı 102 tl
Güzelmiş. Reisimiz sağolsun... paramız ne hale geldi...

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Güzelmiş. Reisimiz sağolsun... paramız ne hale geldi...
cıdden cok garıp bır ulkede yasar olduk
resım atarım bırazdan sızlere

1000006476.jpg
Alıntıyı görüntüle

Ekler

• 1000006477.jpg
    1000006477.jpg
    1.3 MB · Hit: 17
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world

Palo DAYI 👑

80+ Gold
çok güzel görünüyor. bir tuşa basında ışık yanma özelliği var mı bunda? bir de ışıklar açıkken foto atabilir misiniz acaba? siyah tuş ve kasa uyumunu merak ettim.
hersey beyaz sıyah olan bısey yok resımde oyle cıkmıs
kendı programı var herhangı bır tusa bastıgında drek o tusta rastegele rgb ısık verıyor yada dıgelım D ye bastın yanlamasına o satırdakı butun tuslara rgb verıyor degısık degısık modları var ben suan kendım bu sekılde ayarladım mesela ıstedıgın gıbı ayarda yapabılırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
hersey beyaz sıyah olan bısey yok resımde oyle cıkmıs
kendı programı var herhangı bır tusa bastıgında drek o tusta rastegele rgb ısık verıyor yada dıgelım D ye bastın yanlamasına o satırdakı butun tuslara rgb verıyor degısık degısık modları var ben suan kendım bu sekılde ayarladım mesela ıstedıgın gıbı ayarda yapabılırsın
keycapsler de beyaz mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,465
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom