- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 5 kBütçe nedir?
Hocam 5 kBütçe nedir?
Hocam 5 k
Wraith nerenin markası hocam çok duyuyorumFull aluminyum kasa, hayvan gibi tuş hissiyatı ve hotswap olduğundan yine çok uzun ömürlü. Pcbsi de güzel.MonsGeek M1W SP Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu almıyorsan ajazzı al geç.
Wraith marka değil, oyuncu ekipmanları satan bir site. Vergi olayları sıkıntı olmasa monsgeekin kendi sitesinden sipariş et derdim 4k küsüre geliyordu ama büyük kumar olur. Burdan alman daha mantıklı şuan.Wraith nerenin markası hocam çok duyuyorum
He pardon peki bı alt olarak 3 4.5 k civarına wraith de ne önerirsinWraith marka değil, oyuncu ekipmanları satan bir site. Vergi olayları sıkıntı olmasa monsgeekin kendi sitesinden sipariş et derdim 4k küsüre geliyordu ama büyük kumar olur. Burdan alman daha mantıklı şuan.
Bana sorarsanız ak820 pro üstüne çıkmaya gerek yok. Tasarım harici pek bir fark alamazsınız.He pardon peki bı alt olarak 3 4.5 k civarına wraith de ne önerirsin
Bana sorarsanız ak820 pro üstüne çıkmaya gerek yok. Tasarım harici pek bir fark alamazsınız.
Ben tuşa sert vuruyorum flying fish tepkimesi daha iyi degilmiBana sorarsanız ak820 pro üstüne çıkmaya gerek yok. Tasarım harici pek bir fark alamazsınız.
Yav yok büyük klavye tamamen dert. Ben bu işlere girdiğimde sizin gibiydim. Tam boyutlu olmadan büyük enter olmadan kullanamam diyordum 5gün sonra alıştım. İade etmek istemeyeceğiniz bir şey arıyorsanız sahibindenden monsgeek m1w bakın 4-4.5 civarına bulunuyor canavar gibi klavye.Ya alışamam korkusu var gerçi ürün amazon ürünü iade hakkım var ama ne bileyim tkl bir kez kullandım Asus scope 2 iade edip numpadlisini aldım şifreler can sıkıyor benim fkcjdhdh
Ben tuşa sert vuruyorum flying fish tepkimesi daha iyi degilmi
Ak820 alcam ya gift mı fly mı daha hızlı tepkimeye girer acaba hangisine daha hafif kuvvet uygulamak gerekiyor ona emin değilimYav yok büyük klavye tamamen dert. Ben bu işlere girdiğimde sizin gibiydim. Tam boyutlu olmadan büyük enter olmadan kullanamam diyordum 5gün sonra alıştım. İade etmek istemeyeceğiniz bir şey arıyorsanız sahibindenden monsgeek m1w bakın 4-4.5 civarına bulunuyor canavar gibi klavye.
Fly cekicem o zamanGift flying fishe göre daha sert basım gerektiriyor.
Ak992 kullandım. Yakın arkadaşımda da var şuan. Pcb kalitesi olarak çok kaliteli değil ve ledleri çok uzun ömürlü değil. Onun haricinde piyasadaki herhangi bir hazır klavyeye göre çok daha iyi bir hissiyatı var evet. Tam boy klavye bu çağda tamamen işkence bence, mouse çarpıyor masa alanını kaplıyor vs. Numpaddeki tuşların hepsi zaten var. Ayrıca kullanmadığınız tuşlara istediğiniz tuşu atayabilirsiniz vs. Karakterler üzerinde ışık olmamasına ben de katılıyorum, bence de o şekilde daha rahat ama bu tamamen tercih. Ömür konusuna gelince de pcb arıza yapmadıkça çok çok büyük sorunlar yaşamazsınız. Hotswap sonucunda, bir switch bozulur gider yenisini takarsınız.numpadli klavye yapan az artık galiba. yeni nesil klavyelerin çoğunda yok. ben daha önce numpadsiz notebook kullanmıştım. numpad olmadığı için hep söyleniyordum. uzun süredir numpadli klavye kullanıyorum. bu yüzden yeni bilgisayarıma ak992 sipariş verdim. a820 pro çok düşündüm ama numpad benim için önemli. karakterler üzerinde ışık olmaması biraz düşündürüyor. bir de çin malı. ömrü ne kadar bilmiyorum ama tr'den aldığım için 2 yıl garantisi olmak zorunda her türlü. geldikten sonra yorumlarımı paylaşırım.