Neler Yeni

AJAZZ AK992 %100 VS AJAZZ AK820 PRO %75 hangisini almalıyım öneri lazım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,923
İsim
yusuf ecer
Full aluminyum kasa, hayvan gibi tuş hissiyatı ve hotswap olduğundan yine çok uzun ömürlü. Pcbsi de güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu almıyorsan ajazzı al geç.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
Full aluminyum kasa, hayvan gibi tuş hissiyatı ve hotswap olduğundan yine çok uzun ömürlü. Pcbsi de güzel.

Bunu almıyorsan ajazzı al geç.
Wraith nerenin markası hocam çok duyuyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,923
İsim
yusuf ecer
Wraith nerenin markası hocam çok duyuyorum
Wraith marka değil, oyuncu ekipmanları satan bir site. Vergi olayları sıkıntı olmasa monsgeekin kendi sitesinden sipariş et derdim 4k küsüre geliyordu ama büyük kumar olur. Burdan alman daha mantıklı şuan.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
Wraith marka değil, oyuncu ekipmanları satan bir site. Vergi olayları sıkıntı olmasa monsgeekin kendi sitesinden sipariş et derdim 4k küsüre geliyordu ama büyük kumar olur. Burdan alman daha mantıklı şuan.
He pardon 🥲😅 peki bı alt olarak 3 4.5 k civarına wraith de ne önerirsin

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,923
İsim
yusuf ecer
He pardon 🥲😅 peki bı alt olarak 3 4.5 k civarına wraith de ne önerirsin
Bana sorarsanız ak820 pro üstüne çıkmaya gerek yok. Tasarım harici pek bir fark alamazsınız.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
Ya alışamam korkusu var gerçi ürün amazon ürünü iade hakkım var ama ne bileyim tkl bir kez kullandım Asus scope 2 iade edip numpadlisini aldım şifreler can sıkıyor benim fkcjdhdh
Bana sorarsanız ak820 pro üstüne çıkmaya gerek yok. Tasarım harici pek bir fark alamazsınız.

Ben tuşa sert vuruyorum flying fish tepkimesi daha iyi degilmi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,923
İsim
yusuf ecer
Ya alışamam korkusu var gerçi ürün amazon ürünü iade hakkım var ama ne bileyim tkl bir kez kullandım Asus scope 2 iade edip numpadlisini aldım şifreler can sıkıyor benim fkcjdhdh

Ben tuşa sert vuruyorum flying fish tepkimesi daha iyi degilmi
Yav yok büyük klavye tamamen dert. Ben bu işlere girdiğimde sizin gibiydim. Tam boyutlu olmadan büyük enter olmadan kullanamam diyordum 5gün sonra alıştım. İade etmek istemeyeceğiniz bir şey arıyorsanız sahibindenden monsgeek m1w bakın 4-4.5 civarına bulunuyor canavar gibi klavye.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
Yav yok büyük klavye tamamen dert. Ben bu işlere girdiğimde sizin gibiydim. Tam boyutlu olmadan büyük enter olmadan kullanamam diyordum 5gün sonra alıştım. İade etmek istemeyeceğiniz bir şey arıyorsanız sahibindenden monsgeek m1w bakın 4-4.5 civarına bulunuyor canavar gibi klavye.
Ak820 alcam ya gift mı fly mı daha hızlı tepkimeye girer acaba hangisine daha hafif kuvvet uygulamak gerekiyor ona emin değilim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,923
İsim
yusuf ecer
Gift flying fishe göre daha sert basım gerektiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Other world
numpadli klavye yapan az artık galiba. yeni nesil klavyelerin çoğunda yok. ben daha önce numpadsiz notebook kullanmıştım. numpad olmadığı için hep söyleniyordum. uzun süredir numpadli klavye kullanıyorum. bu yüzden yeni bilgisayarıma ak992 sipariş verdim. a820 pro çok düşündüm ama numpad benim için önemli. karakterler üzerinde ışık olmaması biraz düşündürüyor. bir de çin malı. ömrü ne kadar bilmiyorum ama tr'den aldığım için 2 yıl garantisi olmak zorunda her türlü. geldikten sonra yorumlarımı paylaşırım.
damat belası olmaydı bunları çinden çok komik rakamlara alıyor olacaktır. paramız bu kadar değersiz olmayacaktı...

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,923
İsim
yusuf ecer
numpadli klavye yapan az artık galiba. yeni nesil klavyelerin çoğunda yok. ben daha önce numpadsiz notebook kullanmıştım. numpad olmadığı için hep söyleniyordum. uzun süredir numpadli klavye kullanıyorum. bu yüzden yeni bilgisayarıma ak992 sipariş verdim. a820 pro çok düşündüm ama numpad benim için önemli. karakterler üzerinde ışık olmaması biraz düşündürüyor. bir de çin malı. ömrü ne kadar bilmiyorum ama tr'den aldığım için 2 yıl garantisi olmak zorunda her türlü. geldikten sonra yorumlarımı paylaşırım.
Ak992 kullandım. Yakın arkadaşımda da var şuan. Pcb kalitesi olarak çok kaliteli değil ve ledleri çok uzun ömürlü değil. Onun haricinde piyasadaki herhangi bir hazır klavyeye göre çok daha iyi bir hissiyatı var evet. Tam boy klavye bu çağda tamamen işkence bence, mouse çarpıyor masa alanını kaplıyor vs. Numpaddeki tuşların hepsi zaten var. Ayrıca kullanmadığınız tuşlara istediğiniz tuşu atayabilirsiniz vs. Karakterler üzerinde ışık olmamasına ben de katılıyorum, bence de o şekilde daha rahat ama bu tamamen tercih. Ömür konusuna gelince de pcb arıza yapmadıkça çok çok büyük sorunlar yaşamazsınız. Hotswap sonucunda, bir switch bozulur gider yenisini takarsınız.

Top Bottom