Palo DAYI 👑
80+ Gold
Evet beyazıda satılıyor ben beyaz aldımkeycapsler de beyaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet beyazıda satılıyor ben beyaz aldımkeycapsler de beyaz mı
Ak820 pro mu ak992 mı kanksGüzelmiş. Reisimiz sağolsun... paramız ne hale geldi...
Klasse pro mu o white map modeli
evetAk820 pro mu ak992 mı kanks
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klasse pro mu o white map modeli
Bende majesty sipariş ettim gece inşallah 1 2 güne gelecek rahat mı nasıl kullandığım mouse Asus rog Strix gladius 3 aimpoint wireless rahat kayar mı
guzel rahat kayıyor bendeBende majesty sipariş ettim gece inşallah 1 2 güne gelecek rahat mı nasıl kullandığım mouse Asus rog Strix gladius 3 aimpoint wireless rahat kayar mı
Dayı ak992 nasıl iyi miguzel rahat kayıyor bende
ayrıca su konuyu gordunmu bılmıyorum ama son mesajlara bır bak alıexpresten alım yapan varmıs
❌İndirim Bitti! - AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl
Ben de az önce vergi dahil 1209 TL'ye sipariş ettim yeminle bedava klavye.forum.donanimarsivi.com
Bana daha oncedende soran sen degilmiydin ben kullanıyorum oneririmDayı ak992 nasıl iyi mi
Hacım naptın geldi mi ürün eline nasıl kullanıyor musunBen de ilk kez mekanik klavye kullanacağım. Akşamları klavye kullanımı nasıl oluyor acaba? Tuşlarda ışık yanmadigi için zorlanmam umarım. Her şeyi yapıp, tuşları böyle yapmaları oldukça anlamsız.
klavye hala gelmedi. satıcı kargoya bile vermemiş. 14 ekim de almıştım.Hacım naptın geldi mi ürün eline nasıl kullanıyor musun
Amazondan mı aldın ares satıcı ben ak992 sipariş ettim numpadli teslim yarın diyor umarım gelir yarınklavye hala gelmedi. satıcı kargoya bile vermemiş. 14 ekim de almıştım.
evet amazon. ares satıcısı. ben de yarın teslim edilecek yazıyor ama pek güvenemiyorum nedense. 2 gündür kargoya vermeyen kişi son güne kadar neden bekliyor olabilir ki..Amazondan mı aldın ares satıcı ben ak992 sipariş ettim numpadli teslim yarın diyor umarım gelir yarın
Verir ya klassepro bana aynısını yaptı teslim Çarşamba gözüküyordu dün diğer ürünlerim geldi Çarşamba teslim olmasına rağmen klasse anca dün gece kargoya verildi bu gün gelecek inşallahevet amazon. ares satıcısı. ben de yarın teslim edilecek yazıyor ama pek güvenemiyorum nedense. 2 gündür kargoya vermeyen kişi son güne kadar neden bekliyor olabilir ki..
klassepronun hangi modelini aldın? ben de almayı düşünürum daVerir ya klassepro bana aynısını yaptı teslim Çarşamba gözüküyordu dün diğer ürünlerim geldi Çarşamba teslim olmasına rağmen klasse anca dün gece kargoya verildi bu gün gelecek inşallah