AJAZZ AK992 %100 VS AJAZZ AK820 PRO %75 hangisini almalıyım öneri lazım

keycapsler de beyaz mı
Evet beyazıda satılıyor ben beyaz aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000006482.jpg

Ekler

• 20241014_201825.jpg
    20241014_201825.jpg
    1.7 MB · Hit: 24
Ben de ilk kez mekanik klavye kullanacağım. Akşamları klavye kullanımı nasıl oluyor acaba? Tuşlarda ışık yanmadigi için zorlanmam umarım. Her şeyi yapıp, tuşları böyle yapmaları oldukça anlamsız.
Hacım naptın geldi mi ürün eline nasıl kullanıyor musun

Amazondan mı aldın ares satıcı ben ak992 sipariş ettim numpadli teslim yarın diyor umarım gelir yarın
evet amazon. ares satıcısı. ben de yarın teslim edilecek yazıyor ama pek güvenemiyorum nedense. 2 gündür kargoya vermeyen kişi son güne kadar neden bekliyor olabilir ki..

evet amazon. ares satıcısı. ben de yarın teslim edilecek yazıyor ama pek güvenemiyorum nedense. 2 gündür kargoya vermeyen kişi son güne kadar neden bekliyor olabilir ki..
Verir ya klassepro bana aynısını yaptı teslim Çarşamba gözüküyordu dün diğer ürünlerim geldi Çarşamba teslim olmasına rağmen klasse anca dün gece kargoya verildi bu gün gelecek inşallah 🥲

Verir ya klassepro bana aynısını yaptı teslim Çarşamba gözüküyordu dün diğer ürünlerim geldi Çarşamba teslim olmasına rağmen klasse anca dün gece kargoya verildi bu gün gelecek inşallah 🥲
klassepronun hangi modelini aldın? ben de almayı düşünürum da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,518
Üyeler
174,889
Son üye
vlitz
Geri