- Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirimeli bindirmeli tarife tr role play artıknumpadli klavye yapan az artık galiba. yeni nesil klavyelerin çoğunda yok. ben daha önce numpadsiz notebook kullanmıştım. numpad olmadığı için hep söyleniyordum. uzun süredir numpadli klavye kullanıyorum. bu yüzden yeni bilgisayarıma ak992 sipariş verdim. a820 pro çok düşündüm ama numpad benim için önemli. karakterler üzerinde ışık olmaması biraz düşündürüyor. bir de çin malı. ömrü ne kadar bilmiyorum ama tr'den aldığım için 2 yıl garantisi olmak zorunda her türlü. geldikten sonra yorumlarımı paylaşırım.
damat belası olmaydı bunları çinden çok komik rakamlara alıyor olacaktır. paramız bu kadar değersiz olmayacaktı...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denemek için ak992 alabilirim ardından memnun kalmaz isem ak820 pro gecebilirim iade hakkım var sonuçta o şekilde denicemAk992 kullandım. Yakın arkadaşımda da var şuan. Pcb kalitesi olarak çok kaliteli değil ve ledleri çok uzun ömürlü değil. Onun haricinde piyasadaki herhangi bir hazır klavyeye göre çok daha iyi bir hissiyatı var evet. Tam boy klavye bu çağda tamamen işkence bence, mouse çarpıyor masa alanını kaplıyor vs. Numpaddeki tuşların hepsi zaten var. Ayrıca kullanmadığınız tuşlara istediğiniz tuşu atayabilirsiniz vs. Karakterler üzerinde ışık olmamasına ben de katılıyorum, bence de o şekilde daha rahat ama bu tamamen tercih. Ömür konusuna gelince de pcb arıza yapmadıkça çok çok büyük sorunlar yaşamazsınız. Hotswap sonucunda, bir switch bozulur gider yenisini takarsınız.