Neler Yeni

AJAZZ AK992 %100 VS AJAZZ AK820 PRO %75 hangisini almalıyım öneri lazım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Burak
numpadli klavye yapan az artık galiba. yeni nesil klavyelerin çoğunda yok. ben daha önce numpadsiz notebook kullanmıştım. numpad olmadığı için hep söyleniyordum. uzun süredir numpadli klavye kullanıyorum. bu yüzden yeni bilgisayarıma ak992 sipariş verdim. a820 pro çok düşündüm ama numpad benim için önemli. karakterler üzerinde ışık olmaması biraz düşündürüyor. bir de çin malı. ömrü ne kadar bilmiyorum ama tr'den aldığım için 2 yıl garantisi olmak zorunda her türlü. geldikten sonra yorumlarımı paylaşırım.
damat belası olmaydı bunları çinden çok komik rakamlara alıyor olacaktır. paramız bu kadar değersiz olmayacaktı...
İndirimeli bindirmeli tarife tr role play artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ak992 kullandım. Yakın arkadaşımda da var şuan. Pcb kalitesi olarak çok kaliteli değil ve ledleri çok uzun ömürlü değil. Onun haricinde piyasadaki herhangi bir hazır klavyeye göre çok daha iyi bir hissiyatı var evet. Tam boy klavye bu çağda tamamen işkence bence, mouse çarpıyor masa alanını kaplıyor vs. Numpaddeki tuşların hepsi zaten var. Ayrıca kullanmadığınız tuşlara istediğiniz tuşu atayabilirsiniz vs. Karakterler üzerinde ışık olmamasına ben de katılıyorum, bence de o şekilde daha rahat ama bu tamamen tercih. Ömür konusuna gelince de pcb arıza yapmadıkça çok çok büyük sorunlar yaşamazsınız. Hotswap sonucunda, bir switch bozulur gider yenisini takarsınız.
Denemek için ak992 alabilirim ardından memnun kalmaz isem ak820 pro gecebilirim iade hakkım var sonuçta o şekilde denicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
Ak992 kullandım. Yakın arkadaşımda da var şuan. Pcb kalitesi olarak çok kaliteli değil ve ledleri çok uzun ömürlü değil. Onun haricinde piyasadaki herhangi bir hazır klavyeye göre çok daha iyi bir hissiyatı var evet. Tam boy klavye bu çağda tamamen işkence bence, mouse çarpıyor masa alanını kaplıyor vs. Numpaddeki tuşların hepsi zaten var. Ayrıca kullanmadığınız tuşlara istediğiniz tuşu atayabilirsiniz vs. Karakterler üzerinde ışık olmamasına ben de katılıyorum, bence de o şekilde daha rahat ama bu tamamen tercih. Ömür konusuna gelince de pcb arıza yapmadıkça çok çok büyük sorunlar yaşamazsınız. Hotswap sonucunda, bir switch bozulur gider yenisini takarsınız.
bilgilendirme için teşekkürler. çin olduğu için biraz endişeliyim. umarım hayal kırıklığı yaşamam. fakirleştikçe harcayacağımız her kuruşun hesabını yapmaya başladık. adam akıllı bir klavye bile almak dert oluyor. hep ucuz şeylere bakmak zorunda kalıyoruz. :(

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Burak
İlk bı ak992 alayım deniyim yada tam tersi ak820 pro alayım deniyim iade edip diğerini alırım yine

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
bilgilendirme için teşekkürler. çin olduğu için biraz endişeliyim. umarım hayal kırıklığı yaşamam. fakirleştikçe harcayacağımız her kuruşun hesabını yapmaya başladık. adam akıllı bir klavye bile almak dert oluyor. hep ucuz şeylere bakmak zorunda kalıyoruz. :(
Elinize geçebilecek herhangi bir klavye de çinde üretiliyor zaten. Fiyat farkları genelde kakite kontrol kısmından kısılarak ve marka payı almayarak oluşuyor. Kusurlu ürün gelme şansı daha yüksek ama daha ucuz gibi düşünün. Fp ama kumar :D

İlk bı ak992 alayım deniyim yada tam tersi ak820 pro alayım deniyim iade edip diğerini alırım yine
Ak820pro hissiyat olarak yıkar ak992yi.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Burak
Gaming gecesindem Asus rog Strix Flare 2 Animate aldım öneri üzerine ajazz a döndüm yoksa asusu almıştım iade ettim değmez denildiği için bakıp görücem ama iyi ürün deniliyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Burak
Elinize geçebilecek herhangi bir klavye de çinde üretiliyor zaten. Fiyat farkları genelde kakite kontrol kısmından kısılarak ve marka payı almayarak oluşuyor. Kusurlu ürün gelme şansı daha yüksek ama daha ucuz gibi düşünün. Fp ama kumar :D

Ak820pro hissiyat olarak yıkar ak992yi.
Biri Perşembe biri cuma beklemek istemiyorum ama napsam bilemedim

sizde benim gibiyseniz ilk tercih daha mantıklı. çünkü ben daha önce numpadi çok aradım.
Aynen numpad benim gibiler için nimet gibi çok uzun şifre kombinasyonları kullanıyorum o yüzden lazım oluyor numpad

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
Gaming gecesindem Asus rog Strix Flare 2 Animate aldım öneri üzerine ajazz a döndüm yoksa asusu almıştım iade ettim değmez denildiği için bakıp görücem ama iyi ürün deniliyor
asus çok kaliteli. bizim paramıza göre çok pahalı kalıyor sadece. 6k bütçe ayıracak olsam skope ii 96 almak isterdim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bende ak992 var 9 ay falan oluyor oneririm kırmızı switch

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
Bende eve gidince cekicem aynı satıcıdan nedense sanal kart kabul etmiyor ne kadar saçma satıcı yüzünden sanırım diğer amazon ürünleri alınabiliyor sanal kartla
ben sanal kredi kartı ile aldım. word 3 taksit ile. satıcı ile alakalı değil. taksit ayarlarını çok saçma yere koymuş amazon.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
evet buradan satın aldım.
klavyeden memnunsunuz değil mi? başka klavye tecrübeniz oldu mu? karşılaştırma yapma fırsatınız oldu mu?

ılk defa mekanık klavye tecrubem oluyor oyuzden karsılastırma yapmam dogru degıl
ama sesi kafa sisirmiyor tok bır sese sahıp tuşlara bastıkça basası geliyor insanın
Benım kullanım seklım gunduzlerı ledlerı ful kapatıp gecelerı 1.seviyede açıyorum bu sayade sarjı rahat 1 ay gidiyor tabı ben hafata ıcı en fazla 4-5 saat falan uğraşıyorum pc ile bu süre uzun olursa sarj süresü kısalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,116
Üyeler
167,254
Son üye
neso50
Top Bottom