akşamdır herhalde8 ve 12 dediği akşammı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga Türkiyede varya story atıldığı saniye mesaj atan olur çok zor bı anda 20 tane verilse belkii şuan imkansıza yakın
akşamdır herhalde8 ve 12 dediği akşammı ?
Aga Türkiyede varya story atıldığı saniye mesaj atan olur çok zor bı anda 20 tane verilse belkii şuan imkansıza yakın
Herkezin işte okulda olduğu saat değildir herhalde8 ve 12 dediği akşammı ?
Katılıyorum aga al-satçılar f5 atmaktan bıkmaz 8 den sonra artı aynı kişi 1 den fazlada alabilir gider kuzeninin adresini telini verir onun hesabından pusuya yatıp çok sağlıklı Bir yöntem değil bence ihtiyaç sahiplerine gitmeyeceğinede eminim.Çekiliş olsa çikma ihtimali daha yuksek
Bende denemeyeceğim valla gerek yok zaten psu 400 wben denemeyeceğim ihtiyacım yok.
Birkaçını da forumdan verseymiş iyi olurmuş aslındaHer hafta instagramdan soru sorup doğru cevaplayan ilk kişiye verecekmiş.
Aslında hikayesinde 5 tane fazladan çıktığından bahsetti belki verir ama bence o 5 tanesini forumdaki üyelere verse müthiş olur @Abdullah HacıgülBirkaçını da forumdan verseymiş iyi olurmuş aslında
bro karta bu şekilde çöküleceğni mi sanıyorsun xd o kadar kişi var ki ölücü dene ilk gün alabilecek misinVarya olm çok sinsi insanlar var haa .d
Bununla uğraşılmaz diyenlerin hepsi bizi vazgeçirmeye çalışıyor ki kartlara onlar çöksün
(Paranoyak olmaya mı başladım ben)
Denemek mi ben daha soruya cevap verene kadar abdullah abi kartı yeni sahibine kargolamış olur bile.bro karta bu şekilde çöküleceğni mi sanıyorsun xd o kadar kişi var ki ölücü dene ilk gün alabilecek misin
yani demek istediğimiz bu ölücüler vazgeçmez bu konuda çoğunun da kartı vardır bu elemanların. ben olsam çekiliş yaparım kartı varsa o kişinin forumda tekrar çekerim böylece kartı olmayan 20 kişinin kartı olur.Denemek mi ben daha soruya cevap verene kadar abdullah abi kartı yeni sahibine kargolamış olur bile.