Kulaklık Tavsiyesi: HyperX Alpha S Üstü Modeller

miwia

80+
Reaksiyon skoru
1
İŞİ GEREĞİ HEP BİLGİSAYAR BAŞINDA VE KULAKLIKLI OYUNDA OYNUYOR O YÜZDEN WİRELESS ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ŞUANKİ KULAKLIĞI HYPERX ALPHA S BUNUN ÜSTÜ OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ UZUN KULLANIMDA?

Alpha s kullanıcısıydım, neptune n9 pro aldım, pazartesi gelecek muhtemelen. Çok daha üstün bir ses kalitesi beklemiyorum ama alpha s ses kartıyla yüksek ses vermiyordu ve kablosuz olduğundan tercih ettim

İŞİ GEREĞİ HEP BİLGİSAYAR BAŞINDA VE KULAKLIKLI OYUNDA OYNUYOR O YÜZDEN WİRELESS ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ŞUANKİ KULAKLIĞI HYPERX ALPHA S BUNUN ÜSTÜ OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ UZUN KULLANIMDA?
Sakin bir caps kapa ve bütçe ver

Maybe Cloud3SW

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Caps lock açık yazdığın olduğu için rahatsız oldum. Öneri verecek arkadaşlara başarılar.

Cloud III S var bende. Memnunum da. Sizden tek ricam eğer alırsanız falan kulaklığı ilk denediğinizide bana bu ürünü kim önerdi diye foruma gelip saçma bi konu açmadan önce halihazırda açılmış konularda ki EQ ayarlarını ve DTS Unbound ayarlarını görüp ondan sonra yorum yapın. Bu kulaklığı önerip sonrasında beddua yemekten bıktım usandım. Veya vazgeçiyorum ulan kararımdan. Cloud 3 s almayın pişmanlıktır :D

kendisi edit işiyle uğraşıyor aynı zamanda oyunlar da oynuyor bu yüzden kulaklık tüm gün kulağında
hem rahatsız etmeyecek hemde alpha s gibi yüksek konfora sahip bir kulaklık arıyorum bütçem 15e kadar var

Geri