Neler Yeni

Helio G99 Underrated Bir İşlemcidir.

9000₺ bütçede Helio G99 kullanırmıydınız?

• Evet, tercih ederim

Oylar: 8 44.4%
  • Hayır, Tercih etmezdim

Oylar: 5 27.8%
  • Snapdragoncuyum ben

Oylar: 5 27.8%

• Oy kullanan toplam üye
    18

şahin doğan

80+ Platinum
Biliyorum ama 5.5G vurgulandı orada. Bunlar 4.5G destekliyor.
5G bile bizim ülkemizde fasa fiso. Hem baz istasyonu yok, olsa bile kimin paketi dayanacak?
Vodafone sürekli arayıp 5G etkinleştir diyor ama etkinleştirsem ne yazar?

java

80+ Bronze
SD harici her zaman çöptür işlemcinin kalitesi her daim kamera görüntüsünü etkiler ve uzun vadede bataryaya doğrudan yansır. Bunu cahilliğimden değil bir çok araştırma yapma şansım oldu gerçekten etkiliyor ve beğenmiyorum.
8kya helio g99 gücünde yada 10kya a34 gibi uzun süre güncelleme alacak bir snapdragonlu cihaz bul bende alayım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 Gen 3 gibi 5G Advanced (5.5G) destekli SoC'ların olduğu bir devirde LTE SoC alınmaz edilmez. 6nm vs artık yönleri ama yine de ölü.
Hocam ülkede hala 2g kullanılıyor. Yurt dışında olsaydım kesinlikle kabul ederdim fakat Türkiye'de bütçe düşükse gayette alınır. Ayrıca kendim 2020 yılına kadar 3g kullanmıştım ve gram sorun yaşamadım.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
@java @şahin doğan Anladım dediğinizi de ben sizin düşündüğünüz açıdan bahsetmedim. Günümüzde 5.5G varken, en fazla LTE destekleyen bir socun alınmayacağından bahsettim. Anlıyorum sizi. Evet, 5G ülke çapında yok ve LTE olan yerlerde bile 35 mbsn falan.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
8kya helio g99 gücünde yada 10kya a34 gibi uzun süre güncelleme alacak bir snapdragonlu cihaz bul bende alayım hocam.

Hocam ülkede hala 2g kullanılıyor. Yurt dışında olsaydım kesinlikle kabul ederdim fakat Türkiye'de bütçe düşükse gayette alınır. Ayrıca kendim 2020 yılına kadar 3g kullanmıştım ve gram sorun yaşamadım.
Hocam ironi mi yaptın anlamadım a34 de mediatek var. Benim arkadaşta a34 var a72 ile kıyaslayayıp atarım müsait olunca, tabii eğer isterseniz.
Fazla derecede keskinleştirme ve oynama var a34 de, a72 eski nesil kamera ve modele rağmen daha güncel olan a72 den iyi çektiğini görüyorum.

java

80+ Bronze
Hocam ironi mi yaptın anlamadım a34 de mediatek var. Benim arkadaşta a34 var a72 ile kıyaslayayıp atarım müsait olunca, tabii eğer isterseniz.
Fazla derecede keskinleştirme ve oynama var a34 de, a72 eski nesil kamera ve modele rağmen daha güncel olan a72 den iyi çektiğini görüyorum.
Hocam benim orda demek istediğim şuydu: Sen sd dışı çöp diyorsun. O zaman a34 gibi bir cihaz bul bana ama snapdragon işlemcili olsun ve aynı fiyat olsun demek istedim.

hocam sanirim şurada a34 demek istediniz. Neyse bütçe düşük olduğu sürece mediatek gayette alınır. Asıl sorun üretici ile alakalı işlemci ile değil.
1000070995.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,768
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom