Neler Yeni

Hem Android Hem Ios Kullanmak

mrreese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Fahri
Dostlar hali hazirda samsung telefon kullaniyorum. İş icin de macbook almayi dusunuyorum. Android telefon ve apple laptop ikilisi sacma olur mu sizce?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Olmaz veri alip verirken veri aktariliyor mu onu bilmiyom sen nasil istersen oyle kullan hocam bunda sacma olan birsey yok ama telefonunda olsa iyi olur veri aktarmayi falan dusunuyorsan yolsa sorun olmaz macbook u surekli yaninda mi tasiyacan

mrreese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Fahri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaz veri alip verirken veri aktariliyor mu onu bilmiyom sen nasil istersen oyle kullan hocam bunda sacma olan birsey yok ama telefonunda olsa iyi olur veri aktarmayi falan dusunuyorsan yolsa sorun olmaz macbook u surekli yaninda mi tasiyacan
Aslinda aktarilacak veri yok, mac i ara sira tasirim yanimda

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Aslinda aktarilacak veri yok, mac i ara sira tasirim yanimda
Ozaman problem olmaz diye dusunuyorum takintin varsa veya ilerde bide yanina telefon degistirecegin zaman butcen olursa iphone telefon alirsin tamamdir ha almazsan da kime ne yani sen android seviyor olabilirsin.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ekosistem mantığında çalışmayacaksanız saçma olmaz.
Ama AirDrop'la saniyeler içinde dosya atmak başta olmak üzere birçok güzel özelliği kullanamazsınız. Sürekli telefon-bilgisayar iletişim halinde tutmayacaksanız sıkıntı olmaz. Arada gerekirse de Google Drive'la veya kabloyla vs. halledersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Tek sorunun iki cihazı birbirine bağlayamazsın. Eğer senkronize çalışma gibi bir amacın yoksa hiçbir saçmalığı yok. İkisini de ayrı cihazlar olarak düşünebilirsen daha rahat karar verebilirsin. Tek derdin dosya aktarımı konusunda olur o kadar, onu da drive ile çözersin zaten matah bir dert olmaz.

Top Bottom