Hem günlük hem oyun tarzı (öneri)

Gannicus

80+
Reaksiyon skoru
62
İyi forumlar arkadaşlar yiğenim için laptop bakınıyorum hem üniversitede kullanabileceği günlük işler hem de oyun oynayabileceği ( csgo - pubg tarzı ) üst düzey bir şey değil ama ortalama standartlarda olsun en azından problem yaşamasın istiyorum fiyat bandı 5-7 bin TL arası önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim (y)

al keyfine bak
İyi forumlar arkadaşlar yiğenim için laptop bakınıyorum hem üniversitede kullanabileceği günlük işler hem de oyun oynayabileceği ( csgo - PUBG tarzı ) üst düzey bir şey değil ama ortalama standartlarda olsun en azından problem yaşamasın istiyorum fiyat bandı 5-7 bin TL arası önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim (y)

https://www.hepsiburada.com/msi-alp...upejA9-KYAjsas1QM4-ROcKx0T_3jESkaAnHjEALw_wcB bu da gayet iyi işini görür
İyi forumlar arkadaşlar yiğenim için laptop bakınıyorum hem üniversitede kullanabileceği günlük işler hem de oyun oynayabileceği ( csgo - PUBG tarzı ) üst düzey bir şey değil ama ortalama standartlarda olsun en azından problem yaşamasın istiyorum fiyat bandı 5-7 bin TL arası önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim (y)

Şu 8bin tl ama müthiş

Bu da bütçenize uyan bir laptop

Geri