Neler Yeni

Hem kaspersky hemde malwarebytes kullanmaya gerek var mı?

EMA?R

80+ Bronze
Kaspersky kullanıyorum 2 hafta da 1 kere tam tarama yapıyorum sizce tam taramayı malwarebytes ile mi yapmalıyım yoksa kaspersky yeter mi?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa
Kaspersky kullanıyorum 2 hafta da 1 kere tam tarama yapıyorum sizce tam taramayı malwarebytes ile mi yapmalıyım yoksa kaspersky yeter mi?
Kasperksy yeterli geliyor çoğu durumlarda.

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
bilmediğin linke tıklamadıktan sonra crack şeyler indirip durmadığın sürece antivirüs e gerek yok

Hayır, ikisini de aynı anda kullanmanıza gerek yok. İki program birbiriyle çakışabilir. Sadece Kaspersky yeterlidir.
Şüphelendiğiniz bir dosya veya link varsa VirusTotal'de taratabilirsiniz.

M4greZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Ali Kayra
Kaspersky kendini kanıtlamış bir antivirustür. Sadece Kaspersky yeterli olacaktır. 2 antivirüs kullanmak çakışmalara sebep verebilir ve sistemini gereksiz kastırabilir. Ama yine de kullanabilirsin sonuçta birinin bulamadığı virüsü öbürü bulabilir. Senin tercihin.

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kaspersky PC de önemli işler yapıyorsan daha iyi (lisanslı olan), normalde malwarabytes

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Malwarebytes detayli kullanmadım. Bana kaspersky yeterli geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaspersky koruma konusunda da zayıf. Övüldüğü kadar iyi değil.
Neden zayıf? Bana kaynak atabilir misiniz? İsterseniz ben size kaspersky nin "çok" iyi olduğuna dair kaynak atabilirim

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
sürekli birşeyler indiren biri değilsen ikisine de gerek yok ama kaspersky daha iyidir ikisine gerek yok bence

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Ben Şahsen KasperSky Kullanıyorum KasperSky Yeterlidir.

Top Bottom