Kasperksy yeterli geliyor çoğu durumlarda.Kaspersky kullanıyorum 2 hafta da 1 kere tam tarama yapıyorum sizce tam taramayı malwarebytes ile mi yapmalıyım yoksa kaspersky yeter mi?
Hayır, ikisini de aynı anda kullanmanıza gerek yok. İki program birbiriyle çakışabilir. Sadece Kaspersky yeterlidir.Kaspersky kullanıyorum 2 hafta da 1 kere tam tarama yapıyorum sizce tam taramayı malwarebytes ile mi yapmalıyım yoksa kaspersky yeter mi?
kaspery sky kullan yeter 2 sini kullanmana gerek yokKaspersky kullanıyorum 2 hafta da 1 kere tam tarama yapıyorum sizce tam taramayı malwarebytes ile mi yapmalıyım yoksa kaspersky yeter mi?
Malwarebytes detayli kullanmadım. Bana kaspersky yeterli geliyorKaspersky kullanıyorum 2 hafta da 1 kere tam tarama yapıyorum sizce tam taramayı malwarebytes ile mi yapmalıyım yoksa kaspersky yeter mi?
Neden zayıf? Bana kaynak atabilir misiniz? İsterseniz ben size kaspersky nin "çok" iyi olduğuna dair kaynak atabilirimKaspersky koruma konusunda da zayıf. Övüldüğü kadar iyi değil.