Neler Yeni

Hepimizi kandırdılar

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hepimizi kandırdılar işe git okula git eve git yemek ye tek iyi olan şey gym şehir hayatı hepimizi manipule etti ortada hiçbir şey yokken etraf dağ bayır iken şimdi insana hzmet ediyoruz hepimizi kandırdılar matrix hepimizi kandırdı
Tek iyi olan sey neden gym bana gore alkol icmek mesela tek iyi sey etraf dag bayirda degil istanbuldayim heryer beton ayrica buyuk bas misin sen napcan gidip otlucan mi dag bayir diye

zawgatron

80+
Gördüğüm en boş, vasıfsız elemanlardan birisin.
Tamam arif başkan en dolu sensin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam insana hizmet edecen zaten neye hizmet edecen başka. Vatanına milletine hayırlı insan yetiştireceksin ya da hayırlı insan olacaksın ya da hayırlı insan yetişmesine vesile olacaksın. Yegane amacımız bu.
Niye yegane amaç bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Alperen Yılmaz
Hepimizi kandırdılar işe git okula git eve git yemek ye tek iyi olan şey gym şehir hayatı hepimizi manipule etti ortada hiçbir şey yokken etraf dağ bayır iken şimdi insana hzmet ediyoruz hepimizi kandırdılar matrix hepimizi kandırdı
İnsanlara hizmet ediyorsun da sanki karşılıgını almıyorsun ülkene hayrın yoksa boşuna varsın demektir

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Kgn
İsmi nereden bildin la Kağan boş konuşma sende sistemin kölesisin
Daha portakalda vitaminsin dostum vitaminlikten çıkmadan uçarsın yakında. Biz bunları çok gördük. İstersen yorulmadan ben sana tek yön uçak biletini alayım 😉

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,408
İsim
Mert Metshi
yas 16 mi

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Tamam arif başkan en dolu sensin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye yegane amaç bu
Kral ülkenin hali belli yaşananlar belli gelmiş saçma sapan konular açıyorsun. TUSAŞ saldırısının olduğu gün gelip burda ben otistik miyim diye konu açtın. Sana boşsun demiyimde kime diyim?

zawgatron

80+
Gündemle benim konu ne alaka kardeşim iyi bir şey olsa tebrik mi edecektin yani
Kral ülkenin hali belli yaşananlar belli gelmiş saçma sapan konular açıyorsun. TUSAŞ saldırısının olduğu gün gelip burda ben otistik miyim diye konu açtın. Sana boşsun demiyimde kime diyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,405
Üyeler
161,283
Son üye
alemdar1655
Top Bottom