Hocam normalde vatandan alicaktim ama 36 k arada 4 k fark varVatandan al hocam, koşulsuz iade imkânı da var. Garantinin arkasında dururlar, ürün hasarlı gelse bile gidip iade edebilirsin. Öbür türlü Hepsiburada ile çok uğraşmak zorunda kalırsın, ihtimalleri göz önünde bulundur.
Hocam siz bilirsiniz bütçenize uymuyorsa bildiğiniz gibi yapınHocam normalde vatandan alicaktim ama 36 k arada 4 k fark var
Gece foto cok güzel çekiyor dene görNeden 16e almıyorsunuz?
16 pro max aldım hepsiburadadan bir sıkıntı çıkmadı zaten bildiğim kadarıyla ilk piyasaya süren adamlar bunlar.Tr de genellikle influencerler falanda ilk burdan alıyolarNormalde vatandan alicaktim hepsiburada 32 bin tl ye alabiliyorum satici hepsiburada kullanici yorumlarina bakinca icinden garanti cikmiyormus garanti belgesini aldigim zaman nasil halledecegim
Aynende öyle hocam arkadasta gordum begendim ondan aliyorumGece foto cok güzel çekiyor dene gör
Hocam zaten sıkıntı cikmazda bu garanti isi nasil oluyor onu merak ediyorum16 pro max aldım hepsiburadadan bir sıkıntı çıkmadı zaten bildiğim kadarıyla ilk piyasaya süren adamlar bunlar.Tr de genellikle influencerler falanda ilk burdan alıyolar
16e için yazmıştim mesajı ve dalga amaçlıAynende öyle hocam arkadasta gordum begendim ondan aliyorum
Hocam zaten sıkıntı cikmazda bu garanti isi nasil oluyor onu merak ediyorum
dostum garanti belgesi olmasına gerek yok sistemde gözüküyor zaten hem de telefonu açtığında ayarlar kısmında da görebilirsin kapsama süresi diye aklında soru işareti olmasın hepsiburada satıcısından aldığın zamanAynende öyle hocam arkadasta gordum begendim ondan aliyorum
Hocam iphone 13 gece modunda çok basarili bende ondan yazdim16e için yazmıştim mesajı ve dalga amaçlı
ekstra bir kağıt vs almana gerke yokki apple da zaten garantisi gözüküyor herhangi birt durum olduğunda seri no dan bakıyolar zatenAynende öyle hocam arkadasta gordum begendim ondan aliyorum