❌İndirim Bitti! 🔥🔥Hepsiburada 11250 vp nays ile 517 lira 🔥🔥

Aldım bekliyoruz umarım gelir gelirse güzel indirime almış oluruz zam gelince hayatta daha almam dedim ama bu fiyatada alınır 😄

Ben 3 gün önce 225 vp alıp deneyeyim dedim 17 liraydı uygunda geldi sonra kodu bi girdim 115 vp çıktı pekte gurcalamadım

700 liralık olandan almistim ônceki indirimde. Ama hala sipariş bekliyor gelmedi. Sizce gonderirler mi sabaha.

agalar TL'ye göre çevirirse 5550 vp gelir yüksek ihtimalle 700tl kodudur bunlar bence geçen 925vp alıp lolde 1600 yapar diye aldım 850 rp verdi
Her türlü dönüşümde miktarı düşüyor o zaman. Ben ilk dönüştürdüğümde 400rp 300vp idi %75 değerinde oluyor. Zamanında 1780RP yi bolca 1250VP ye çevirdik razer da yani başa baş dönüşürse vp için çok kazançlı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence otomatik teslimatı kapattılar siparişler yakında iptal olur
Geceleri kod dağıtılmıyor genellikle. Yarın sabah 9 10 gibi gelir.

Her türlü dönüşümde miktarı düşüyor o zaman. Ben ilk dönüştürdüğümde 400rp 300vp idi %75 değerinde oluyor. Zamanında 1780RP yi bolca 1250VP ye çevirdik razer da yani başa baş dönüşürse vp için çok kazançlı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geceleri kod dağıtılmıyor genellikle. Yarın sabah 9 10 gibi gelir.
Valla aldık bekliyoruz bakalım sabaha ne olacak

Şimdilik almayın kod gelmiyor gibi öğlen vakti şansınızı deneyin.

adamlara soruyorum ne zaman teslim edeceksiniz diye verdiği yanıt siparişlerime girip kodunuzu görebilirsiniz diyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,959
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri