Hepsiburada 3D secure gelmedi?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Biraz önce 4 Bin TL değerinde bir alışverişim oldu, herhangi bir 3D Secure kodu gelmedi. Bu neden gelmemiş olabilir acaba? Direkt siparişi aldı, kod falan gelmedi yani.

Biraz önce 4 Bin TL değerinde bir alışverişim oldu, herhangi bir 3D Secure kodu gelmedi. Bu neden gelmemiş olabilir acaba? Direkt siparişi aldı, kod falan gelmedi yani.
bazen direk çekiyor

Hocam ödeme seçeneklerin 3d secure kullanmak istiyorum diye bir tik oluyor online satış sitelerinde onu işaretlediniz mi?

Hocam ödeme seçeneklerin 3d secure kullanmak istiyorum diye bir tik oluyor online satış sitelerinde onu işaretlediniz mi?
Herhangi bir 3D secure belirten kutucuk yoktu Hocam.
Bir daha ki alışverişe kayıtlı olarak bırakmadım kartı, onun dışında herhangi bir sorun olmaz herhalde değil mi?

Son düzenleme:
Herhangi bir 3D secure belirten kutucuk yoktu Hocam.
Bir daha ki alışverişe kayıtlı olarak bırakmadım kartı, onun dışında herhangi bir sorun olmaz herhalde değil mi?
Hocam kayıtlı olarak bırakmanız çok tavsiye etmem eğer sürekli alım-satım yapıp kar amaçlı birşeyler yapmıyorsanız.
Ben 15dk önce isemkitap adlı siteden alışveriş yaptım orda da 3d secure işareti yoktu ama yinede 3d secure paneli çıktı. Ama bir sorun olacağını sanmıyorum.
İyi forumlar.

Geri