dizi harbi kötüydü Ellie aşkımdı ama dizide görünce deişik oldutamam işte o da npc pc karakteri last of usnpc değince illa etkileşimde olmayan oyun içi karakterler değil de ben genel oyun karakterlerine npc gözüyle bakıyom
bu arada dizisini de beğenmedim.
Home Office İşene Al Beni Sek Erkek .
![]()
ellie gibi karakteri küçük ceylana nasıl çevirmişler o kısmı ara sıra bende hala düşünüyorum.dizi harbi kötüydü Ellie aşkımdı ama dizide görünce deişik oldu
Ocak sonu kampanyada aldıklarımın şu andaki indirimli hali %50-70 daha pahalı, inanılmaz![]()
Hocam sizin meslek ne ?
SAHURA KADAR UYUMAYANI DÖVÜYOLARsen net npc'sin. saat kaç aga uyusana.
Dizideki Ellie:dizi harbi kötüydü Ellie aşkımdı ama dizide görünce deişik oldu
kişisel detayları forum ortamında paylaşmıyorum hocam prensip. şimdi bakkalım desem de olurdu ama dürüst olmak daha iyi diye düşünüyorum.Hocam sizin meslek ne ?
estf denk gelirse atarım hocam. geçen kappa alt üst eşofman altı 430 liraya denk geldi ben aldım buraya atana kadar bitti. yine denk gelirse atarım ama.Hocam madem indirimler baş sorumlususunuz Erkek eşofmanlara indirim gelirse beni etiketlerseniz sevinirim.
beğendiğin modeli nette araştır her modeli mükemmel değil ama çoğu markaya göre çoğu modeli mükemmele yakındır.salomon alayım mı ya abartıldığı kadar var mı
@F4IRFL4Y ile mi karıştırdın anlamadım.