🔥İndirim Hepsiburada Columbia, Jack Wolfskin, Merrell, Salomon Sepette %40 İndirim

Home Office İşene Al Beni Sek Erkek .

:peepokalp:

tamam işte o da npc pc karakteri last of us :D npc değince illa etkileşimde olmayan oyun içi karakterler değil de ben genel oyun karakterlerine npc gözüyle bakıyom :D bu arada dizisini de beğenmedim.
dizi harbi kötüydü Ellie aşkımdı ama dizide görünce deişik oldu

Home Office İşene Al Beni Sek Erkek .

:peepokalp:
1710188993416.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dizi harbi kötüydü Ellie aşkımdı ama dizide görünce deişik oldu
ellie gibi karakteri küçük ceylana nasıl çevirmişler o kısmı ara sıra bende hala düşünüyorum.

Ocak sonu kampanyada aldıklarımın şu andaki indirimli hali %50-70 daha pahalı, inanılmaz:(

Hocam madem indirimler baş sorumlususunuz Erkek eşofmanlara indirim gelirse beni etiketlerseniz sevinirim.

Hocam sizin meslek ne ?
kişisel detayları forum ortamında paylaşmıyorum hocam prensip. şimdi bakkalım desem de olurdu ama dürüst olmak daha iyi diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam madem indirimler baş sorumlususunuz Erkek eşofmanlara indirim gelirse beni etiketlerseniz sevinirim.
estf denk gelirse atarım hocam. geçen kappa alt üst eşofman altı 430 liraya denk geldi ben aldım buraya atana kadar bitti. yine denk gelirse atarım ama.

salomon alayım mı ya abartıldığı kadar var mı

salomon alayım mı ya abartıldığı kadar var mı
beğendiğin modeli nette araştır her modeli mükemmel değil ama çoğu markaya göre çoğu modeli mükemmele yakındır.

Screenshot_2024-03-11-23-45-21-764_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Aldım ama doğru mu yaptım içime bir kurt düşmedi değil :)
Gelsin mi farklı bir şeyler mi önerirsiniz acaba?

Geri