Neler Yeni

HEPSİBURADA DRAGOS 4K MONİTÖR

buzmavisi

80+

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin
Merhaba arkadaşlar

Dragos Edgeless GP-C28UHD 1ms 4K 60Hz + 2K 144Hz RGB 28'' Oyuncu Monitör indirim ile 5000'e düşmüş. Donanım olarak nasıldır bilgim yok ama belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim. Belki Abdullah görür bir videosunu çeker. Fiyat performans olarak bana mantıklı geldi bu fiyata 28" 4k monitör. Meraklısı baksın bi.

Ürünü 6 ay kullanmış olarak almak isteyenlere ürün hakkında detaylı bilgi vereceğim. Verdiğim bilgilerde yaşadığım,gözlemlediğim sorunları aktaracağım. Düşünerek alınız sonra pişman olmayınız.

ÜRÜNÜN EKSİLERİ:
1. Üründe aşırı ışık sızması bulunmaktadır.
2. Ürün aşırı ısınmaktadır.
3. Ürünün arka kısmında bulunan RGB ışıklar yetersiz ışık veriyor. Ancak arka kısma bakınca fark edersiniz.
4. Ürünün hoparlörleri yüksek ses vermiyor. Ayrıca gerçek sesi vermiyor,sesin kalitesi düşüyor.
5. Ürünün parlaklık ve kontrast ayarı %50 ile %100 arasında farklılık bulunmamaktadır.
6. HDR desteği bulunmaktadır. Fakat HDR açılınca Aşırı Sarı oluyor.
7. 4K 2160P Çözünükten 2K 1440P çözünürlüğüne geçince görüntü kalitesi çok kötü oluyor gerçek 2K 1440P kalitesi değil
8. Ürünün plastik kalitesi çok kaliteli değil
9. Ürün vidaları iyi sıkıldığı halde oynuyor.
10. Ürünün kenarların da açıklıklar var dı arka kısımda çerçeveden ışık süzüyordu

Ürünün eksileri bunlar arkadaşlar ayrıca 6 ay boyunca aktif kullandım. 11.03.2024 tarihinde ekranımın sağ tarafı aşırı karardı.Garantiye verdim ben pişmanım sizlerde alıp pişman olmayınız. Ürünün fiyatı da yüksek bu markalardan uzak durunuz kendini kanıtlamış bilindik markalardan ürün alınız.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ürünü 6 ay kullanmış olarak almak isteyenlere ürün hakkında detaylı bilgi vereceğim. Verdiğim bilgilerde yaşadığım,gözlemlediğim sorunları aktaracağım. Düşünerek alınız sonra pişman olmayınız.

ÜRÜNÜN EKSİLERİ:
1. Üründe aşırı ışık sızması bulunmaktadır.
2. Ürün aşırı ısınmaktadır.
3. Ürünün arka kısmında bulunan RGB ışıklar yetersiz ışık veriyor. Ancak arka kısma bakınca fark edersiniz.
4. Ürünün hoparlörleri yüksek ses vermiyor. Ayrıca gerçek sesi vermiyor,sesin kalitesi düşüyor.
5. Ürünün parlaklık ve kontrast ayarı %50 ile %100 arasında farklılık bulunmamaktadır.
6. HDR desteği bulunmaktadır. Fakat HDR açılınca Aşırı Sarı oluyor.
7. 4K 2160P Çözünükten 2K 1440P çözünürlüğüne geçince görüntü kalitesi çok kötü oluyor gerçek 2K 1440P kalitesi değil
8. Ürünün plastik kalitesi çok kaliteli değil
9. Ürün vidaları iyi sıkıldığı halde oynuyor.
10. Ürünün kenarların da açıklıklar var dı arka kısımda çerçeveden ışık süzüyordu

Ürünün eksileri bunlar arkadaşlar ayrıca 6 ay boyunca aktif kullandım. 11.03.2024 tarihinde ekranımın sağ tarafı aşırı karardı.Garantiye verdim ben pişmanım sizlerde alıp pişman olmayınız. Ürünün fiyatı da yüksek bu markalardan uzak durunuz kendini kanıtlamış bilindik markalardan ürün alınız.
Sonda bı iyi özellik bekledim hocam .d herkesin tahmin ettiği gibi patlak monitör geçmiş olsun trendyoldaki sistemlerin yanına koyup yutturuyorlar insanlara genelde bunları

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin
Sonda bı iyi özellik bekledim hocam .d herkesin tahmin ettiği gibi patlak monitör geçmiş olsun trendyoldaki sistemlerin yanına koyup yutturuyorlar insanlara genelde bunları
Teşekkür ederim. Ben 6 ay önce 4833 tl aldım o zamana göre yüksek fiyattı çok pişmanım garantide monitör garanti süreçinide aktarırım

Top Bottom