Neler Yeni

Hepsiburada geç kargo sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Canberk
Pazartesi günü saat 15.00 civarında sipariş verdiğim kasa hala kargoya verilmemiş. Kargoya verilme tarihi ise hala buglı gibi 9 Kasım Çarşamba olarak gözüküyor. Tamam kasım indirimleri kargo falan gecikebilir ama şehir dışına çıkmam gerekiyor herhangi açıklama yapılmadı bugün hala kargoya verilmemiş ne yapmam gerekiyor?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Satıcı Hepsiburada değilse satan firmanın ne zaman kargoya vereceğine kalmış bu durum.
Müşteri hizmetlerine sorabilir ya da satıcıya sor seçeneğinden satıcıya ulaşabilirsiniz.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ara sor hocam Hepsiburada'nın numarasını. Sen yine iyisin şuna bak ya.
IMG_20221110_183954.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı Hepsiburada değilse satan firmanın ne zaman kargoya vereceğine kalmış bu durum.
Müşteri hizmetlerine sorabilir ya da satıcıya sor seçeneğinden satıcıya ulaşabilirsiniz.
Satıcı hepsiburada. Müşteri hizmetleriyle konuştum defalarca hala bi net bir şey yok siparişte hazırlanıyor bile yazmıyor işleme alındı yazıyor sadece.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Pazartesi günü saat 15.00 civarında sipariş verdiğim kasa hala kargoya verilmemiş. Kargoya verilme tarihi ise hala buglı gibi 9 Kasım Çarşamba olarak gözüküyor. Tamam kasım indirimleri kargo falan gecikebilir ama şehir dışına çıkmam gerekiyor herhangi açıklama yapılmadı bugün hala kargoya verilmemiş ne yapmam gerekiyor?
bende geçen hafta kasa aldım zahmet edip bugün kargoya vermişler

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Satıcı hepsiburada. Müşteri hizmetleriyle konuştum defalarca hala bi net bir şey yok siparişte hazırlanıyor bile yazmıyor işleme alındı yazıyor sadece.
Beklemekten başka bir şansınız kalmadı o zaman maalesef.
Galiba Hepsiburada'nın teslimat seçeneklerinde komşuma bırak seçeneği mevcuttu komşunuza güveniyorsanız onlara bıraktırabilirsiniz kargonuzu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beklemekten başka bir şansınız kalmadı o zaman maalesef.
Galiba Hepsiburada'nın teslimat seçeneklerinde komşuma bırak seçeneği mevcuttu komşunuza güveniyorsanız onlara bıraktırabilirsiniz kargonuzu.
Premium üyesiyim her ay en az 500-1000 tl arası alışveriş yapıyorum tam işime yarayacağı hızlı gelmesi gereken zaman yok çok sıkıcı bi durum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Kolay gelsin de iyi evet ama benim konumumda en iyisi yurtiçi yerel olanlardan.
amazondan o kadar şipariş veriyorumki bölge dağıtımcısıyla baya samimiyiz gercekten adamlar çok iyi hizmet veriyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Ama agt ilede calisyorlar
özellikle okula dönüş kampanyasında çok büyük bir sıkıntı yaşandı , amazon yeni depolar açıp kargo işini dahada büyütünce bu sorunda ortadan kalktı , agt ile sadece 1 kere karşılaştım , neredeyse bütün kargoları kolaygelsin getiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,206
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom