Hepsiburada güvenilir mi?

Bluetooth

80+
Reaksiyon skoru
61
Klavye mouse almak istiyorum şimdilik mouse istiyorum steelseries rival 3 ankarada yaşıyorum avmlerdede yokmuş internette hangi kargo şirketi iyi hangisi kötü bilmiyorum ne yapmam gerek

Kargo şirketi ile Hepsiburada farklı. Hepsi burada güvenilirdir.
Sizin bulunduğunuz İle göre değişir kargo firmasının tutumu.

Ben Bursadayım ve şuana kadar hiç bir firmayla sıkıntı yaşamadım(her aldığım ürün kargoya verildiğinde 24 saat geçmeden elime geldi). Ankara'da yaşayan cevaplarsa daha iyi olur sizin için.
Hepsiburada en iyi e-ticaret firmalarından

Kargo şirketi ile Hepsiburada farklı. Hepsi burada güvenilirdir.
Sizin bulunduğunuz İle göre değişir kargo firmasının tutumu.
Hepsiexpress falan varsa ondan sordum kutu ezik ve içindeki teknolojik eşya bozuk falan oluyo diye dolanıyor internetde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiexpress falan varsa ondan sordum kutu ezik ve içindeki teknolojik eşya bozuk falan oluyo diye dolanıyor internetde
Varya olacakdı

Anneme hepsijet ile note 9 pro aldık hızlıydı akşam da dağıtım yapıyorlar. Kutuda bir çizik bile yoktu kurye gibiydi getiren adam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Varya olacakdı
Dediklerinizi anlamadım bölgenizde hepsijet varsa hepsijet iyi daha önce hiç kargo sorunu yaşamadığım firmalardan biri kargo firmaları internet gibi bölgesel değişiklikler gösterir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,675
Üyeler
188,636
Son üye
Katana34
Geri