Merhaba arkadaşlar şu mouse almayı düşünüyorum satıcısı Hepsiburada ürünler orijinal midir sizce ilk defa alışveriş yapacağım hepsiburada dan
Tabi ki güvenli milyonların alışveriş yaptığı satıcı. Mousenin fiyatı fazla olabilir bilen arkadaşlar varsa daha kaliteli ürün önerebilirler.Merhaba arkadaşlar şu mouse almayı düşünüyorum satıcısı Hepsiburada ürünler orijinal midir sizce ilk defa alışveriş yapacağım hepsiburada dan
Arkadaş dediki alacağın ürün iade edilmiştir VS dedi vatan teknosa gibi yerlerden almamı söyledi sipariş ediyorum O zaman ürünüTabi ki güvenli milyonların alışveriş yaptığı satıcı.
Böyle bir ürünle çok enderdir karşılaşman. Defalarca alışveriş yaptım böyle bir sorunla karşılaşmadım. Vatan ve teknosa gibi yerlerden ürün ucuzsa almalısın yoksa boşuna fazla para verirsin.Arkadaş dediki alacağın ürün iade edilmiştir VS dedi vatan teknosa gibi yerlerden almamı söyledi sipariş ediyorum O zaman ürünü
Gayet güzel hatta satıcıda hepsiburada güvenle alabilirsin benim arkadaşta hepsiburadan bu mouseyi aldı bir sorun yaşamadı ama bu fiyata belki daha iyi mouselar vardır ben m300s kulanıyorum memnunum @MuratTheFounderOfGaribanMerhaba arkadaşlar şu mouse almayı düşünüyorum satıcısı Hepsiburada ürünler orijinal midir sizce ilk defa alışveriş yapacağım hepsiburada dan
Beş para etmez çok kotu bir mouse. Aynı paraya prime fps gelir neredeyse.Merhaba arkadaşlar şu mouse almayı düşünüyorum satıcısı Hepsiburada ürünler orijinal midir sizce ilk defa alışveriş yapacağım hepsiburada dan
aynen yaa ucuz diye aldım pişman oldum kaba sabaBeş para etmez çok kotu bir mouse. Aynı paraya prime fps gelir neredeyse.
Hocam prime fos almayı düşünüyorumaynen yaa ucuz diye aldım pişman oldum kaba saba